Születésnapok ma
 

Öttusa Kölyökpark

Bemutatkozás

A Kölyök Sport Park egy frissen induló kezdeményezés, amit a Csepeli Öttusa és Vízi-Sport Egyesület, a Triatlon S. E. és a Dobogó Sport Kft közösen indított el. A Park célja különböző rendezvények lebonyolítása, vagy rendezvényekhez kapcsolódása, melynek célközönsége a 4 – 16 éves gyerekek és családtagjaik.

Olyan eszközparkot igyekeztünk összeállítani, ahol minden gyerek megtalálja a korának és képességeinek megfelelő játékot, amin biztonságosan kitombolhatja magát.
A Kölyök Park a mozgás örömének megismerésére a koordinációs képességek fejlesztésére jött létre, de egyben egy aktív és élménydús játszótér is. Itt kis és nagyobb gyermek is megtalálhatja a kedvére való játékot, bevonhatja szüleit is, és órákig tartó kergetőzéssel és ugrálással vezetheti le gyermeki energiáit.
Az Öttusa Kölyök Park egy olyan mobil játszótér, ahol a gyerekek játékosan próbálhatják ki az öt sportágat.
Az Öttusa Kölyök Park bárhol felállítható ahol van egy kézilabda pályányi szabad terület (lehetőleg füves). Felállítása 1—2 órát vesz igénybe, és gondoskodunk kísérő személyzetről is, akik felállítják és szétszedik az eszközöket, szervezik a programokat, és vigyáznak a gyerekek épségére.
A Park természetesen hagyományos gyerek programokkal is kombinálható, így vállaljuk az arcfestés, bohócok és egyéb gyerekszórakoztató programok megszervezését is.
Az eszközök teljesen biztonságosak, rendelkeznek minden szükséges engedéllyel.

Eszközök

Akadálypálya, futás: felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt

Az akadálypálya kettős felhasználási lehetőséggel rendelkezik.
Egyrészt egy kétpályás akadálypálya, ahol fej-fej melletti küzdelemben kell végigmenni a 15 méter hosszú pályán és kell küzdeni a feladatokat (mászófal, csúszda, cső, oszlopok, csatorna, stb.). Aki elsőnek beér, az nyer, de lehet a pályát családi váltóversenyre is használni, hiszen az akadályok a felnőttek számára sokszor még nehezebben is leküzdhetők.
A pálya másrészt hagyományos ugráló várként is használható, ilyenkor a 15 x 4 méteres „tomboló” több tucatnyi gyermek egyidejű befogadására alkalmas, akik kedvükre fedezhetik fel a pálya különböző részeit

Derbi pálya, lovaglás:

A lovak és a lovaglás szinte minden gyermek számára izgalmat jelent. Ezzel a játékkal biztonságosan ismerkedhetnek meg az alapokkal (lábszorítás, ritmus). A lovas pályán 4 felnőtt, 4 gyermek felfújható ló állhat, és van két kicsi póni lovunk is. A pályán versenyeket lehet szervezni, ahol az nyer, aki először jut át a célvonalon

Medence! Úszás, strand, vízi játékok

Az 5 x 8 méteres felfújható medence rendkívül sokoldalúan felhasználható. Vízmélysége 30-40 cm így lehet benne strandolni, focizni, fogócskázni, dobálózni. A tapasztalatok is bizonyítják, hogy ez a medence hamar a program központja lesz, hiszen mindenki szereti a vízpartokat, szereti lógatni a lábát a vízbe és közben nézni, ahogy a gyerekek önfeledten játszanak a medencében.
Ha az időjárás nem megfelelő, vagy szervezett versenyekre szeretnénk használni a medencét, úgy választhatunk az alábbi kiegészítők közül: vízi gömb, vízi roller, lapátkerekes kishajó
Ezekkel a kiegészítőkkel a medence egy univerzális stranddá válik, ahol a gyerekek kedvükre játszhatnak, biztonságosan fürödhetnek és többféle új, izgalmas játékot próbálhatnak ki. Lehet vízen járni, mókuskerékben vízen szaladni, csónakázni.
A medence kiválóan alkalmas ügyességi versenyek megrendezésére is.

Vívás:

Az öttusában – és a kalózok életében is fontos – a vívás. Ennek a számnak a játékos bemutatására olyan vívófelszerelésünk van, amit bármelyik gyerek biztonságosan kipróbálhat. A gyerekek így megismerik a vívó sport igazi alapjait, kipróbálhatják magukat a vívásban, és a filmeken látottakat összehasonlíthatják a valósággal. A műanyag penge és a sisak biztonságos és találat esetén a beépített gomb sípolással jelez.

Kalózhajó:

Az általunk kialakított Kölyök Park a kalózhajó köré épül. Ez a látványos ugráló vár a „zászlóshajó”. Lehet benne ugrálni, csúszdázni és nincs olyan gyerek, aki a hajót meglátva ne akarná kipróbálni. A Park a kalózok köré is épülhet, hiszen a kalózok úsznak, futnak, vívnak, lőnek, és néha persze lovagolnak is.
Mézeskalácsház
Nincs játék igazi kuckó nélkül. Ez a kis házikó – amellett, hogy csábítóan néz ki – egy remek ugráló vár a kisebb gyermekek részére. Belül olyan, mint egy dühöngő, a puha falak között hosszú ideig ugrálnak és játszanak a gyerekek.

Kölyökpark csomagok

Iskolai Sportrendezvények

Iskolai sportrendezvények, osztályversenyek, iskolák közötti versenyek szervezését vállaljuk, és lebonyolítjuk.
Az öttusa sportág nagyjaival is találkozhatnak esetleg a fiatalok

Céges rendezvények/Családi nap

Az Öttusa Kölyökpark rendelkezésre áll egyes cégek csapatépítő rendezvényein, részprogramként és egész napos családi programként is igény szerint

Rendezvényszervező cégek

Szívesen együttműködünk, bekapcsolódunk más rendezvényszervező cégek által lebonyolított események alprogramjaiként

 

Kapcsolat:

Hanzély Ákos
tel: 06/209 566 735
e-mail: hanzelyakos@gmail.com

Friss hírek

Tisztújító Közgyűlés – Az Új Elnökség

Tisztújító Közgyűlés – Az Új Elnökség

Rövid beszámoló az Öttusa Szövetség idei talán legmeghatározóbb napjáról: A módosított napirendi pon...

Fábián László Prima-díjas!

Fábián László Prima-díjas!

Olimpiai- és világbajnokunk, a MOB főtitkára, Fábián László Prima-díjas! A korábbiaknak megfelelően...

Elindult a jelentkezés a BOM Alapítvány Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogramjára

Elindult a jelentkezés a BOM Alapítvány Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogramjára

A BOM Alapítvány tizenegyedik alkalommal hirdeti meg tanulmányi ösztöndíját azon fiatal tehetségekne...

Pályázat a Magyar Honvédség 2. Sportszázadába történő felvételhez

Pályázat a Magyar Honvédség 2. Sportszázadába történő felvételhez

2023. november 13-án a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkársága és a Nemzeti Sportüg...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.