Születésnapok ma
 

Három fiú a döntőben

Ma rendezték a férfiak elődöntős küzdelmeit, ahol négy versenyzőnek szurkolhattunk. Bereczki Ricsi, Regős Gergely és Szép Balázs kvalifikálta magát a holnapi döntőbe, Tamás Joci sajnos nem jutott tovább.

Beszélgettünk a kapitánnyal a döntős esélyekről. „A lovaglás és a bónuszvívás sok mindent eldönthet. A lovak tekintetében általánosságban kijelenthető, hogy mindig van egy-kettő, amelyik technikásabb lovaglást igényel, így a sorsoláson sok múlik. A bónuszvíváson holnap is sok értékes másodpercet tudnak szerezni a versenyzők, mint ma Bazsi, aki 5 asszót is megnyert, ezzel plusz 10 másodpercre tett szert. A lövészet rendesen megszórta a versenyzőket, mivel sátorban, nem kifejezetten jó látási viszonyok mellett kell célba találniuk, így nagy kérdés, ki tud ehhez a legjobban alkalmazkodni. A lányoknál két döntősünk van, a kis Blankának ez a harmadik fináléja, így biztosan örül neki, hogy nem hiába hozta ki a lovascuccát. Még nagyon fiatal versenyzőről beszélünk, így számára különösen hasznos megmérettetés a döntő, mivel ez a legjobb alkalom számára, hogy tapasztalatot, rutint szerezzen a lovaglásban. A nagy Blanka esetében remélem, hogy a betegsége nem fogja gátolni a teljesítményét, és ezzel harcban lesz az értékes pozíciókért. A fiúknál a lövészeten kell még igazítani holnapra. Bazsi a bónuszvívásának köszönhetően lazábban tudta teljesíteni az elődöntőt. Ricsi és Bazsi egymással is csatában vannak, hiszen számukra ez a verseny válogat a kontinentális viadalra, illetve a világbajnokságra. Reggie-nek örömteli, hogy bejutott a döntőbe, így biztosan számíthatunk rá a jövő évi versenyeken, illetve az idei váltóversenyek során.”

Holnap tehát női és férfi döntő, amit élőben követhetsz a UIPM Tv-n!

Hajrá fiúk, lányok! Hajrá magyarok!

Fotó: UIPM / Aistė Ridikaitė

 

2023.05.12.

Friss hírek

Elhunyt Bodnár János

Elhunyt Bodnár János

79 évesen elhunyt Bodnár János, aki vízilabdában és öttusában is válogatottságig jutott, majd mindké...

Évi Rendes és Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés – 2023. június 14. 11:00 óra

Évi Rendes és Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés – 2023. június 14. 11:00 óra

A Magyar Öttusa Szövetség Elnöksége értesíti a Tisztelt Tagokat, hogy összehívja az Évi Rendes és Re...

MEGHÍVÓ – SPORTJUS konferenciára

MEGHÍVÓ – SPORTJUS konferenciára

SPORTJUS Magyar Sportjogász Társaság örömmel tájékoztatja a magyar sport szereplőit, sportolókat, sp...

Katonhajó-regatta – versenykiírás

Katonhajó-regatta – versenykiírás

Tisztelt Egyesületek!   A hétvégi csepeli MK 2. forduló alatt a Strand területén sport és csalá...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.