Születésnapok ma
 

Három fiú a döntőben

Ma rendezték a férfiak elődöntős küzdelmeit, ahol négy versenyzőnek szurkolhattunk. Bereczki Ricsi, Regős Gergely és Szép Balázs kvalifikálta magát a holnapi döntőbe, Tamás Joci sajnos nem jutott tovább.

Beszélgettünk a kapitánnyal a döntős esélyekről. „A lovaglás és a bónuszvívás sok mindent eldönthet. A lovak tekintetében általánosságban kijelenthető, hogy mindig van egy-kettő, amelyik technikásabb lovaglást igényel, így a sorsoláson sok múlik. A bónuszvíváson holnap is sok értékes másodpercet tudnak szerezni a versenyzők, mint ma Bazsi, aki 5 asszót is megnyert, ezzel plusz 10 másodpercre tett szert. A lövészet rendesen megszórta a versenyzőket, mivel sátorban, nem kifejezetten jó látási viszonyok mellett kell célba találniuk, így nagy kérdés, ki tud ehhez a legjobban alkalmazkodni. A lányoknál két döntősünk van, a kis Blankának ez a harmadik fináléja, így biztosan örül neki, hogy nem hiába hozta ki a lovascuccát. Még nagyon fiatal versenyzőről beszélünk, így számára különösen hasznos megmérettetés a döntő, mivel ez a legjobb alkalom számára, hogy tapasztalatot, rutint szerezzen a lovaglásban. A nagy Blanka esetében remélem, hogy a betegsége nem fogja gátolni a teljesítményét, és ezzel harcban lesz az értékes pozíciókért. A fiúknál a lövészeten kell még igazítani holnapra. Bazsi a bónuszvívásának köszönhetően lazábban tudta teljesíteni az elődöntőt. Ricsi és Bazsi egymással is csatában vannak, hiszen számukra ez a verseny válogat a kontinentális viadalra, illetve a világbajnokságra. Reggie-nek örömteli, hogy bejutott a döntőbe, így biztosan számíthatunk rá a jövő évi versenyeken, illetve az idei váltóversenyek során.”

Holnap tehát női és férfi döntő, amit élőben követhetsz a UIPM Tv-n!

Hajrá fiúk, lányok! Hajrá magyarok!

Fotó: UIPM / Aistė Ridikaitė

 

2023.05.12.

Friss hírek

Dr. Simicskó István elnök úr levele az Elnökséghez

Dr. Simicskó István elnök úr levele az Elnökséghez

elnöki_levél_drSimicskóIstván...

Világbajnoki ezüstérmes férfi váltónk

Világbajnoki ezüstérmes férfi váltónk

A világbajnokság első öttusaversenyei kifejezetten pozitívan zárultak számunkra, a Regős Gergely...

Bretz Gyula a Hall of Fame-ben

Bretz Gyula a Hall of Fame-ben

A Nemzetközi Szövetség által alapított életműdíjat 2016-ban vezették be, és eddig mindössze 23-an ka...

Isten éltesse Balczó Andrást!

Isten éltesse Balczó Andrást!

Három olimpiai és tíz világbajnoki arany. Valószínűleg nevet sem kellene írnunk, mégis mindenki tudn...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.