Születésnapok ma
 

PBT Kupa U15-junior válogató #1 – versenykiírás

Tisztelt Szakosztályok, Egyesületek!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a versennyel egy időben, az EXPO területén, Autó Motor Tuning Show kerül megrendezésre. Bizonyos vendégek a Kincsem Park területén fognak parkolni, a platánsoron, illetve annak környékén. Ingyenes parkolás az öttusaversenyre érkezőknek a Főlelátó melletti, mögötti területen lesz lehetséges, melynek megközelítése ütközhet akadályokba. Az ebből adódó késés miatt egyik versenyzőre sem fogunk várni, mindenki időben próbáljon a helyszínre érkezni. A parkoló helyét a kiírásban mellékelt térképen lehet megtalálni.

Az U17-U19-junior vívás közösen kerül lebonyolításra. A versenyzők eredményei abban a korosztályban kerülnek figyelembevételre, amelyik korosztályban be lettek nevezve.

A Szakmai Bizottság döntése értelmében az U17-es korosztályú versenyző indulhat szombaton is U19-ben és vasárnap is a saját korosztályában, de vívóeredménye az előzőek alapján csak abban a korosztályban kerül figyelembevételre, ahova a nevezési rendszerben jelölve lett. Amennyiben a nevezési rendszer alapján ez nem egyértelműen eldönthető (mindkét korosztályban jelölve van a vívás) ott minden esetben a saját korosztályában kerül figyelembevételre a vívóeredmény, azaz például U17-es korosztályú versenyző esetében U19-ben csak az úszó és laser run eredmény kerül rögzítésre.

Ugyancsak a Szakmai Bizottság döntése értelmében az U15 korosztályba az U14 (figyelembe véve a nemzetközi korcsoportokat), illetve az U13 korosztály is nevezhető.

A verseny során lehetőséget biztosítunk felnőtt és masters versenyzők indulására nyílt kategóriában.

A nyílt versenyben indulók időrendje a nevezések függvényében kerül kialakításra. Amennyiben lesz annyi nevező és szeretnének vívni, akkor arra egymás közt, az U17-junior férfi vívás alatt a GANS Kisvívóteremben lesz lehetőség. További információ a nevezések lezárása után lesz.

A nyílt kategóriában is csak igazolt, versenyengedéllyel és érvényes sportorvosi engedéllyel rendelkező versenyzők nevezhetnek. Itt sincs lehetőség semmilyen kedvezmény adására.

 

versenykiírás

 

térkép

Friss hírek

PBT Kupa U15-junior válogató #2 – versenykiírás 04.01-02.

PBT Kupa U15-junior válogató #2 – versenykiírás 04.01-02.

Tisztelt Szakosztályok, Egyesületek! Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét a szabályos felszerelése...

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj 2022/2023. tanév II. félévére vonatkozó pályázati kiírás

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj 2022/2023. tanév II. félévére vonatkozó pályázati kiírás

A Kormány oldalán közzétételre került a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogram 2022/2023. tanév II....

PBT Kupa U15-junior válogató #1 – versenykiírás 03.25-26.

PBT Kupa U15-junior válogató #1 – versenykiírás 03.25-26.

Tisztelt Egyesületek, Szakosztályok! A 2023. március 25-26-án megrendezésre kerülő U15-junior váloga...

PBT Kupa U15-junior válogató #1 – versenykiírás

PBT Kupa U15-junior válogató #1 – versenykiírás

Tisztelt Szakosztályok, Egyesületek! Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a versennyel egy időben, az...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.