Születésnapok ma
 

Összefoglaló az ifjúsági világbajnokságról!

Vasárnap ért véget az ifjúsági világbajnokság Olaszországban, ahonnan a magyar csapat remek teljesítménnyel térhetett haza.

Az U17-es korosztály női versenyében Haraszin Linda, Kiss Csenge, Mészáros Emma és Zemán Zóra Zoé álltak rajthoz. A lányok nagyon szépen meneteltek előre a versenyben, mind a négyen kvalifikálták magukat az elődöntőbe. Végül a fináléba hárman jutottak tovább név szerint Haraszin Linda, Mészáros Emma és Zemán Zóra Zoé. Emma világbajnoki bronzérmet szerzett egyéniben, míg Lindával és Zórával kiegészülve a női csapat a dobogó második fokára állhatott fel. Egyéni eredmények tekintetében Zemán Zóra Zoé 6., míg Haraszin Linda a 7. helyen ért célba. A fiúknál Kiss-Szőlősi Álmos, Mészáros Márton, Péter Ádám és Tóth Ákos küzdöttek meg a rangos nemzetközi mezőnnyel. Az elődöntőbe hárman jutottak tovább (Kiss-Szőlősi Álmos, Péter Ádám, Tóth Ákos), majd a döntőbe Péter Ádám és Tóth Ákos kvalifikálta magát. A fináléban Péter Ádám a mezőny legerősebb kombiját teljesítve ezüstéremmel térhetett haza. Tóth Ákos végül a 18. helyen ért célba. A női váltó (Pataki Emma, Nyerges Réka) a 6. helyen zárta a versenyt, míg a férfiak (Mohl Zsombor, Tory András) a 13. helyen értek célba. A Mészáros Emma, Péter Ádám alkotta mix váltó ezüstérmet szerzett az olaszországi vb-n. Így a legfiatalabb korosztály összesen 4 éremmel lett gazdagabb, melyhez szívből gratulálunk mindenkinek!

Az U19-es mezőnyben sem maradtunk érmek nélkül, de sok szép helyezést is elértek fiataljaink. A hölgyeknél Bauer Blanka, Dobronyi Dorina, Gyugyi Laura és Tóth Dorka Sára álltak rajthoz. Mind a négy női versenyző jól vette az akadályokat, hiszen egészen a döntőig meneteltek. A fináléban Bauer Blanka megnyerve a kombinált számot bronzérmes lett, Dobronyi Dorina 6., Gyugyi Laura 9., míg Tóth Dorka Sára a 11. helyen zárta a versenyt. A Bauer Blanka, Dobronyi Dorina, Gyugyi Laura összeállítású csapat a dobogó második fokára állhatott fel. A fiúknál Csák Milán, Marschall Attila, Simon Barnabás és Tamás Botond szálltak harcba a továbbjutásért. Sajnos a fiúknak ezúttal nem sikerült kvalifikálni magukat az elődöntőbe, így számukra véget ért a verseny. A váltóversenyt tekintve a Gyarmati Lili, Walthier Laura összeállítású női váltó a 4. helyen végzett, míg a Holéczy-Fehér Bogdán, Simon Tamás alkotta férfi váltó a 12. helyen ért célba. A Simon Tamás, Walthier Laura összeállítású mix váltó a 11. helyen futott be a célba.

Mindenkinek szívből gratulálunk! Szép volt fiatalok!

 

Friss hírek

Földi László búcsúztatásának időpontja

Földi László búcsúztatásának időpontja

A szeptember elején elhunyt Földi László, egykor öttusázó búcsúztatásának időpontja: 2022. október 1...

VERSENYKIÍRÁS – Elit Bajnokság – 2022.10.08-09.

VERSENYKIÍRÁS – Elit Bajnokság – 2022.10.08-09.

A nevezés megkezdődött. A nevezés megkezdése előtt mindenki ellenőrizze a https://www.pentathlon.hu/...

Kettős egyéni siker és egy csapatarany ráadásnak!

Kettős egyéni siker és egy csapatarany ráadásnak!

BERECZKI RICHÁRD EURÓPA-BAJNOK! SZÉP BALÁZS EURÓPA-BAJNOKI EZÜSTÉRMES! BERECZKI RICHÁRD(1), SZÉP BAL...

GULYÁS MICHELLE BRONZÉRMES! A CSAPAT EZÜSTÉRMES!

GULYÁS MICHELLE BRONZÉRMES! A CSAPAT EZÜSTÉRMES!

GULYÁS MICHELLE BRONZÉRMES AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGON! GULYÁS MICHELLE (3), SIMON SAROLTA (6), BARTA LUCA...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.