Születésnapok ma
 

Gulyás Michelle finalista a világkupa-döntőn!

A nők elődöntős küzdelmeiből Gulyás Michelle magabiztos versenyzéssel jutott tovább a szombati fináléba. Sajnos Guzi Blankának és Réti Kamillának ezúttal nem sikerült döntőt fognia.

Michellenek tetszik a versenyhelyszín kialakítása, de a hazai közönség ereje nélkül számára a tavalyi világkupa-döntő hangulatát nem közelíti meg.
„Örülök, hogy bekerültem a döntőbe, sajnálom, hogy csapattársaimnak nem sikerült. Nagyon jól sikerült mindegyik tusa így az élbollyal együtt tudtam tartalékolni a futásban. Remélem egy hasonlóan képzett lovat kapok a döntőben is, vagy ha nem, akkor majd sikerül jól megoldanom a kihívást. A többi tusában pedig remélem kihozom magamból, amit tudok. A versenyhelyszín amúgy nagyon kellemes, egy helyen van minden – a mobilmedence is ilyen szempontból előny – így a felgyorsult új lebonyolítási forma miatt legalább kevesebb idő megy el a versenyhelyszínekre való eljutásra és több a melegítésre, ráhangolódásra.  A tavalyi világkupa-döntővel összehasonlítva, amely Székesfehérváron volt, azt a hangulatot, amelyet a magyar szurkolók teremtettek semmi sem éri utol.”

Ákos, így nyilatkozott a mai versenynapot követően.
„Michelle nagyon magazbiztosan ment tovább, szinte meg sem kellett erőltetnie magát, de a másik két lány rendesen megküzdöttek a mai nappal. Blankának sajnos nem volt olyan szám, amiben ne rontott volna. Egy kitörése volt a lovagláson, nem nyert plusz pontot a bónuszon, nem úszott jól és nem futott extrát. A múltkori versenyhez képest gyengébben teljesített a futásban és sajnos 3 ponttal csúszott ki a döntőből. Kamilla esetében az volt a meglepetés, hogy kiesett, mert biztos bejutónak gondoltam. A lovaglásnál sajnos a lova megmakacsolta magát két ugrás között egy fordításban. Nyert a víváson egyet és az úszásban hozta, amit tud. Sajnos a lövészetével meggyűlt a baja, így az utolsó két sorozata hiába sikerült jól nem volt esélye a bejutásra.”

2022.06.23.

 

Friss hírek

Szépen zárult a juniorok kontinensviadala is

Szépen zárult a juniorok kontinensviadala is

A Junior Európa-bajnokság befejezéseként az Eszes Noémi, Gyurka Márk Manó összeállítású mix váltóért...

Zárásként egy parádés aranyérem

Zárásként egy parádés aranyérem

A világkupa-döntő befejező napján rendezték meg a mix váltók versenyét, ahol a Gulyás Michelle, Szép...

A pontosság, távolság, taktika, sebesség mind helyreállt!

A pontosság, távolság, taktika, sebesség mind helyreállt!

A Koleszár Mihály, Viczián Bence alkotta férfi váltó a dobogó harmadik fokára állhatott fel a tegnap...

Bőhm Csaba bronzérmes az ankarai világkupa-döntőn!

Bőhm Csaba bronzérmes az ankarai világkupa-döntőn!

Csabi első éves felnőttként valósággal berobbant a férfi mezőnybe és máris 3 éremmel gazdagította az...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.