Születésnapok ma
 

Duplán ezüstös nap!

Bőhm Csaba és Réti Kamilla ezüstéremmel térhet haza az ankarai világkupáról. Kamillának ez az első egyéni világkupa érme. Csabi első éves felnőttként már a második ezüstérmét zsebeli be az idei világkupa-sorozat alatt.
Kamilla nagyon boldog és elképesztően köszöni mindenkinek a szurkolást.
„A lovaglásban nagyon jó kis pacit kaptam, köszönöm is neki az együtt működést, így előre tudtam jönni pár helyet. A kombin pedig annyira ki tudtam zárni a külvilágot, hogy egyáltalán nem számolgattam, agyaltam azon, hogy most akár a dobogó is meglehet. A futás az egészen jól esett, könnyedén mozogtam, ez is egy visszajelzés, hogy jó munkát végeztünk a felkészülésben. Úgy jöttem ide ma, hogy 10-ben szeretnék lenni és hát ez sikerült is. Nagyon boldog vagyok, köszönöm a szurkolást, a családomnak, edzőimnek és mindenkinek, aki örül a sikeremnek, ez nagyban hozzásegített az ezüstéremhez.”
Csabi rettentően elfáradt, de annál örömtelibb számára a mai nap.
„Nagyon fáradt voltam mentálisan és fizikálisan is, de inkább mentálisan, nem tudom az okát, hogy miért. Nehéz lovat kaptam a döntőben, mivel a lóbemutatón kitört és két verőhibája is volt, egyébként eredetileg nem volt kalapban, de a női döntőt követően ki kellett venni egy lovat és őt tették be helyette. Ezek tudatában tartottam ettől a lovaglástól, nem voltam teljesen nyugodt, de szerencsére 1 fával ki tudtam húzni ezt a lovaglást. Bónuszon sajnos nem sikerült értékes pontokat szereznem. Az úszás nagyon nehéz volt ismét, teljesen más technikát igényel ez a medence, így nagyon erőlködős volt számomra. A kombi nagyon rosszul indult, hiszen az első körben a lövészet előtt elestem és talán az volt nekem a holtpont. Szerencsére a többi körben ezt ki tudtam zárni. A lövészeteim nagyon jók lettek. Az utolsó kör az nagyon durva volt, fej- fej mellett harcoltunk Joseph Choong-gal és Giorgio Malan-nal, végül a Choong lehajrázott, de nagyon örülök ennek az ezüstéremnek. Utolsó gondolatként pedig sajnálom, hogy a holnapi mix váltót Blankával nem tudom vállalni a sérülésem miatt.”
Szép volt Kami és Csabi! Szívből gratulálunk nektek és a felkészítőiteknek!
Fotó: UIPM World Pentathlon/ Nuno Gonçalves
2022.06.11.

Friss hírek

Szépen zárult a juniorok kontinensviadala is

Szépen zárult a juniorok kontinensviadala is

A Junior Európa-bajnokság befejezéseként az Eszes Noémi, Gyurka Márk Manó összeállítású mix váltóért...

Zárásként egy parádés aranyérem

Zárásként egy parádés aranyérem

A világkupa-döntő befejező napján rendezték meg a mix váltók versenyét, ahol a Gulyás Michelle, Szép...

A pontosság, távolság, taktika, sebesség mind helyreállt!

A pontosság, távolság, taktika, sebesség mind helyreállt!

A Koleszár Mihály, Viczián Bence alkotta férfi váltó a dobogó harmadik fokára állhatott fel a tegnap...

Bőhm Csaba bronzérmes az ankarai világkupa-döntőn!

Bőhm Csaba bronzérmes az ankarai világkupa-döntőn!

Csabi első éves felnőttként valósággal berobbant a férfi mezőnybe és máris 3 éremmel gazdagította az...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.