Születésnapok ma
 

A szerencsés hármas!

Három fiatal felnőttnek szurkolhatunk a holnapi férfi fináléban. Balázs, Ricsi és Reggie idén zsinórban a harmadik világkupájukon vesznek részt, ami nem kis teljesítmény ebben a megterhelő új formátumú versenyben. A fiatalok idén, ha rajthoz álltak, annak döntő lett a vége, ez most sincsen másképp. Sajnos Tamás Jocitól búcsúznunk kellett a mai napon, de szívből gratulálunk a bulgáriai versenyen nyújtott szerepléséhez.
Az „A” csoportból Balázs a 6., míg Ricsi a 7. helyen ért célba, így ők automatikusan kvalifikálták magukat a döntőbe.
Balázs a kombinált számot, a harmadik legjobb idővel teljesítette, de a döntőben ennél is jobbat szeretne kihozni magából.
„Az úszásom elég gyenge volt a kvalifikációban és most is, így azon szeretnék a döntőben javítani, de meglátjuk mennyi van még benne, mert eléggé meghaltam mind a kettőben. A bónuszon jó lenne adni egy-két tust, de nem számolgatok előre. Szeretnék jól lőni, mert a negyedik sorozatom kicsit gyenge volt, de összességében élvezni akarom a napot.”
Ricsi a legjobb időt kombizta, ami szuper előjel a holnapi fináléra.
„Örülök, hogy bekerültem a döntőbe, ez volt a fő cél a tegnapi nap után. Nagyot küzdöttem, nehéz volt a tegnapi versenynap mentálisan. Holnap a döntőben valószínűleg hátulról fogok indulni, így az a célom, hogy előrébb jussak a rangsorba, de innen csak felfelé vezet az út. Valószínűleg ez lesz az utolsó világkupám az évben, emiatt úgy szeretném magam odatenni, hogy a végén megveregethessem a vállam, hogy megtettem mindent.”
Reggie a „B” csoport küzdelmeit egy magabiztos 5. hellyel zárta, így nem volt kérdés, hogy ott a helye a bulgáriai világkupa döntőjében.
„Várom a döntőt, de most eléggé fáradtnak érzem magam. Ez a sok világkupa egymás hegyén hátán elég megterhelő, de még van két napom, hiszen a holnapi döntőt követően vár még rám egy váltó is. Egyre jobb a fizikumom, amit a kvalifikáció után is mondtam napról napra erősebbnek érzem, így a törvényszerűségek alapján holnap kellene a legjobbnak lennie, remélem így is lesz. Az úszás ma egész jól sikerült, de a futásban még sok maradt. A fináléban szeretnék minél jobb eredményt elérni, ha a lovaspályán hibátlanul végig megyek, akkor abból bármi lehet.”
Szép volt fiúk! Hajrá magyarok!❤
2022.05.13.

Friss hírek

Elhunyt Bodnár János

Elhunyt Bodnár János

79 évesen elhunyt Bodnár János, aki vízilabdában és öttusában is válogatottságig jutott, majd mindké...

Évi Rendes és Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés – 2023. június 14. 11:00 óra

Évi Rendes és Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés – 2023. június 14. 11:00 óra

A Magyar Öttusa Szövetség Elnöksége értesíti a Tisztelt Tagokat, hogy összehívja az Évi Rendes és Re...

MEGHÍVÓ – SPORTJUS konferenciára

MEGHÍVÓ – SPORTJUS konferenciára

SPORTJUS Magyar Sportjogász Társaság örömmel tájékoztatja a magyar sport szereplőit, sportolókat, sp...

Katonhajó-regatta – versenykiírás

Katonhajó-regatta – versenykiírás

Tisztelt Egyesületek!   A hétvégi csepeli MK 2. forduló alatt a Strand területén sport és csalá...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.