Születésnapok ma
 

Maximális létszámmal menetelnek tovább a fiúk is az elődöntőbe!

A lányokhoz hasonlóan a fiúk is remekeltek a kvalifikációs napon, hiszen mind a négyen továbbjutottak az elődöntőbe. Az „A” csoport küzdelmeiből Szép Balázs a 7., míg Bereczki Richárd a 8. helyen ért célba. A „B” csoportból Regős Gergely 8-ként, Tamás József 9-ként zárta a kvalifikációs napot.
Bazsi örül, hogy bent van az elődöntőben, várja a folytatást.
„Az úszás érzésre nem volt olyan jó, szerintem abban van meg pici. Víváson jól kezdtem, aztán a végére kicsit elfáradtam fejben. A kombi jól ment, a futás és a lövészet is. Talán már a harmadik 600-on a biztos 15-ben voltam, így egy kicsit ki tudtam engedni a végén. Nagyon örülök, hogy idén zsinórban a 3. vk-n indulhatok, jó tapasztalatszerzés az új versenyzési formát tekintve.”
Ricsi nehéz napon van túl, de a folytatást illetően pozitívan tekint előre.
„Vegyes érzelmekkel sikerült bejutnom az elődöntőbe. Igazából elég küszködős napom volt, de a lényeg az, hogy továbbjutottam, ennek örülök, várom a holnapi versenyt. A harmadik világkupa zsinórban számomra nem nagy megterhelés, mert edzésben vagyunk, fel vagyunk készülve. A továbbiakban előre próbálok tekinteni és hajrá sport!”
Reggienek a fizikai számok a kvalifikációs napon nem estek jól, de az előző két világkupa is hasonlóan indult számára.
„Alapvetően egy jó selejtezőt tudhatok magam mögött. Szokásos érzésekkel és időeredményekkel fejeztem be a mai napot. Ahogy az elmúlt két világkupa selejtezőjében, most sem estek jól a fizikai számok. Úszásban és futásban is maradt rengeteg másodperc, de a verseny előrehaladtával remélhetőleg sikerül egyre jobban ráhangolódnom és „bemelegednem”. Lövészet most különösen nehéz, mert egy viszonylag sötét sátorban lövünk, ami a napfényről bejőve nem könnyíti meg a dolgunkat. Összességében elégedett vagyok a mai nappal várom a folytatást.”
Joci összességében vegyes érzelmekkel zárta a mai napot.
„A vívás nem úgy sikerült, ahogyan elterveztem. Nagyon álmosan vívtam, nem tudtam felpörögni, ez azt jelentette, hogy mínusz 5-re álltam az elején. Az edzők és a jó Isten is segített, így plusz 1-re ki tudtam hozni a végét. Összességében nagyon nem vagyok elégedett, mert nem tudtam ma bemutatni, hogy mire vagyok képes, viszont úgy álltam oda, hogy mindenképpen szeretnék bejutni az elődöntőbe. Az uszodában hoztam a tőlem elvárt jó eredményt. A kombiban a futás jól ment, jól is éreztem magam közben. A lövészetben akadtak dadogós hibák, de ezeket igyekszem kijavítani a következő kanyarra. Összességében örülök annak, hogy egy erős mezőnyből tudtam kvalifikálni magam az elődöntőbe. A technikai számokban sokkal jobban oda kell raknom magam pszichésen és remélem, hogy a fizikai számok ilyen jól fognak menni a többi versenynapon is.”
Szép volt fiúk! Hajrá magyarok!
2022.05.11.

Friss hírek

Elhunyt Bodnár János

Elhunyt Bodnár János

79 évesen elhunyt Bodnár János, aki vízilabdában és öttusában is válogatottságig jutott, majd mindké...

Évi Rendes és Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés – 2023. június 14. 11:00 óra

Évi Rendes és Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés – 2023. június 14. 11:00 óra

A Magyar Öttusa Szövetség Elnöksége értesíti a Tisztelt Tagokat, hogy összehívja az Évi Rendes és Re...

MEGHÍVÓ – SPORTJUS konferenciára

MEGHÍVÓ – SPORTJUS konferenciára

SPORTJUS Magyar Sportjogász Társaság örömmel tájékoztatja a magyar sport szereplőit, sportolókat, sp...

Katonhajó-regatta – versenykiírás

Katonhajó-regatta – versenykiírás

Tisztelt Egyesületek!   A hétvégi csepeli MK 2. forduló alatt a Strand területén sport és csalá...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.