Születésnapok ma
 

Gulyás Michelle a 2., míg Marosi Ádám a 6. felnőtt országos bajnoki címét szerezte meg az idei évi versennyel!

Izgalmas versenynek lehettünk szemtanúi az idei évi Felnőtt Országos Bajnokságon, ahol 18 férfi és női versenyző mérhette össze tudását.
A női versenyben Gulyás Michelle nem talált kihívóra, így a tavalyi évben megszerzett bajnoki címét megvédte és 1447 ponttal az első helyen ért célba, így újabb egy évre birtokolhatja a női vándorkupát. A második helyen Guzi Blanka végzett 1388 ponttal, míg Réti Kamilla a harmadik helyen ért célba 1376 ponttal.
A nők szövetségi kapitánya, Kállai Ákos így foglalta össze a mai versenyt.
„Michelle nagyon kiegyensúlyozottan, jól versenyzett, megérdemelten védte meg a címét. Guzi Blanka stabilan hozta a dobogós helyezést, remélem, hogy ez a teljesítmény önbizalmat ad neki a következő versenyekre, illetve világkupára. A harmadik helyért nagy csata volt, amiből Kamilla jött ki a legjobban, örülök annak, hogy kiélezett helyzetben nagyon jól teljesített. Sajnálom, hogy nem tudott elindulni betegség miatt Simon Sarolta, talán még színesebb verseny lehetett volna.”
A férfiaknál Marosi Ádám 1520 ponttal a 6. országos bajnoki címét szerezte meg a mai győzelmével. A második helyért hatalmas csata alakult ki, végül Demeter Bence 1513 ponttal ért célba. Őt követte Tamás Botond 1512 ponttal a harmadik helyen.
Martinek János a férfiak szövetségi kapitánya, így értékelte a mai bajnokságon látottakat.
„Marosi még mindig formában van. Ádám vívásával és jó lövészetével biztosította, hogy az utolsó körben már lazábban futhatott, így megszerezhette 6. bajnoki címét. Demeter Bence most kezdte az évet és magabiztosan versenyzett, bár a lövészetében nyújtott teljesítménye nehezítette a feladatát, de nagy hajrával a második helyen tudott célba érni. Tamás Botond meglepetés volt a számomra, hiszen még U19-es versenyző, így életében először állhatott dobogóra Felnőtt Országos Bajnokságon. Akik 1-6-ban végeztek a kairói világkupán, itt is pontszerző helyen tudtak célba érni (Bőhm Csaba, Regős Gergely, Szép Balázs), bár apró hibáik miatt nem tudtak most érmet szerezni.”
Részletes eredményért kattints az alábbi linkre

Friss hírek

Szépen zárult a juniorok kontinensviadala is

Szépen zárult a juniorok kontinensviadala is

A Junior Európa-bajnokság befejezéseként az Eszes Noémi, Gyurka Márk Manó összeállítású mix váltóért...

Zárásként egy parádés aranyérem

Zárásként egy parádés aranyérem

A világkupa-döntő befejező napján rendezték meg a mix váltók versenyét, ahol a Gulyás Michelle, Szép...

A pontosság, távolság, taktika, sebesség mind helyreállt!

A pontosság, távolság, taktika, sebesség mind helyreállt!

A Koleszár Mihály, Viczián Bence alkotta férfi váltó a dobogó harmadik fokára állhatott fel a tegnap...

Bőhm Csaba bronzérmes az ankarai világkupa-döntőn!

Bőhm Csaba bronzérmes az ankarai világkupa-döntőn!

Csabi első éves felnőttként valósággal berobbant a férfi mezőnybe és máris 3 éremmel gazdagította az...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.