Születésnapok ma
 

A Mediaworks-szel kötött partnerséget a MOB

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Olimpiai Bizottság és a Mediaworks Hungary Zrt. A szerződést Kulcsár Krisztián elnök és dr. Szabó László elnök-vezérigazgató írta alá szerdán az ötkarikás szervezet székházában.

Az eseményen jelen volt Vékássy Bálint főtitkár és a MOB-médadíjas Ballai Attila, a kiadó sportdivíziójának főigazgatója.

Az együttműködés kiterjed többek közt az olimpiai mozgalom híreinek, az ötkarikás tartalmak Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata, a Mediaworks Hungary Zrt. portfóliójába tartozó nyomtatott, online és elektronikus felületein való népszerűsítésére.

Az esemény felvezetésekor Vékássy Bálint úgy fogalmazott: a MOB nagy becsben tartja, és barátsággal üdvözli azokat az együttműködéseket, amelyek tartalmat is hordoznak magukban.

Kulcsár Krisztián azt mondta, a MOB és a maga részéről is megtiszteltetésnek érzi az együttműködést, ami „mostantól formális; egy meglévő dolog, ami most lett kőbe vésve”. „Igyekszünk jót csinálni, maradandót alkotni, az ötkarika jó hírét vinni, és ebben kiváló partnerünk a Mediaworks” – jelentette ki a MOB elnöke.

Dr. Szabó László üdvözölte a partnerséget, majd arról beszélt, hogy térben nagyon messze, Japánban lesz az olimpia, és rengetegen lesznek kíváncsiak a hírekre. „A heti 12 milliós elérésünk ebben az időszakban biztos jelentősen meg fog emelkedni, kiváltképp, ha jó eredmények születnek” – mondta a kiadó vezérigazgatója.

(MOB; fotó: MOB/Szalmás Péter)

2021.01.21.

Friss hírek

Az éremtáblázat élén zárt a magyar csapat a kairói világbajnokságon

Az éremtáblázat élén zárt a magyar csapat a kairói világbajnokságon

A hetedik helyen végzett a Guzi Blanka, Kardos Bence páros vegyes váltóban a kairói olimpiai kvalifi...

Világbajnok és kvótát szerzett Marosi Ádám, aranyérmes a férfi csapat

Világbajnok és kvótát szerzett Marosi Ádám, aranyérmes a férfi csapat

Aranyérmes lett Marosi Ádám és a férfi csapat a kairói világbajnokságon. Olimpiai bronzérmesünk kima...

Világbajnoki bronzérmes és olimpiai kvótás lett Gulyás Michelle

Világbajnoki bronzérmes és olimpiai kvótás lett Gulyás Michelle

 A női csapat a dobogó második fokára állhatott fel. Világbajnoki bronzérmet nyert és olimpiai kvótá...

Száz százalék a férfiaknál

Száz százalék a férfiaknál

 Alekszejev Tamara és Gulyás Michelle 22 tussal zárta a körvívást. Mind a négy magyar, vagyis Berecz...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.