Születésnapok ma
 

Elnöki köszöntő – dr. Réczei Géza

A Magyar Öttusa Szövetség 2013. február 8-án tartott Közgyűlésén megbízást kaptam négy éves időtartamra az elnöki teendők ellátásra, amelyet őszinte örömmel vállalok.

Tudom, a megtiszteltetésen túl nagy felelősséggel is jár az elnöki feladatok elvégzése, ugyanakkor bízom abban, tovább tudom majd munkámmal erősíteni azokat az értékeket, amelyeket elődeim az elmúlt években létrehoztak.

Az értékteremtő csapatjáték.

Mindig is ezen értékrend mentén haladva éltem, legyen szó családról, barátokról vagy éppen a munkáról. Annak érdekében, hogy e sportág további sikerekkel öregbítse hazánk hírnevét, olyan elnöke szeretnék lenni a Szövetségnek, aki az elnökség segítségével hozzá tud járulni annak az értéknek a megőrzéséhez, növeléséhez, amelyet e sportág kiváló sportolói és támogató szakemberei megteremtettek. Minden segítő kéznek, jobbító gondolatnak helye van ebben a célkitűzésben; minden kérdés, kérés, probléma megvitatása előbbre viszi közös célkitűzéseinket.

Nem tudom megmondani, hogyan lehet gyorsabban futni, úszni; melyek a sikeres lovaglás titkai; a vívás és lövészet jövőbeni fejlődésének útjai; nem tudom meglátni a gyermekben a tehetséges utánpótlást és az sem lenne szerencsés, ha egyetlen edzéstervet is összeállítanék.

De az elmúlt évek megtanítottak arra, a siker táptalaja a nyugodt környezet és átgondolt működés, a szakmai igényesség és alapos felkészülés, amelyet persze nem árt, ha biztos anyagi források rendszeres öntözése tart frissen.

Nem gondolom, hogy a szövetség elnöke e sportág irányítója. Sokkal inkább szeretnék e szakma motorjában egy hasznos, erős fogaskerék lenni; aki össze tudja fogni a sportág szereplőit, össze tudja hangolni érdekeiket, támogatást tud nyújtani a jól működő területek fenntartásában, a fejlesztendő területek feltárásában, az egyesületek érdekeiknek érvényesítésében, e sportág és az üzleti világ kapcsolatának elmélyítésében.

Budapest, 2013. február 10.

dr. Réczei Géza

Friss hírek

Földi László búcsúztatásának időpontja

Földi László búcsúztatásának időpontja

A szeptember elején elhunyt Földi László, egykor öttusázó búcsúztatásának időpontja: 2022. október 1...

VERSENYKIÍRÁS – Elit Bajnokság – 2022.10.08-09.

VERSENYKIÍRÁS – Elit Bajnokság – 2022.10.08-09.

A nevezés megkezdődött. A nevezés megkezdése előtt mindenki ellenőrizze a https://www.pentathlon.hu/...

Kettős egyéni siker és egy csapatarany ráadásnak!

Kettős egyéni siker és egy csapatarany ráadásnak!

BERECZKI RICHÁRD EURÓPA-BAJNOK! SZÉP BALÁZS EURÓPA-BAJNOKI EZÜSTÉRMES! BERECZKI RICHÁRD(1), SZÉP BAL...

GULYÁS MICHELLE BRONZÉRMES! A CSAPAT EZÜSTÉRMES!

GULYÁS MICHELLE BRONZÉRMES! A CSAPAT EZÜSTÉRMES!

GULYÁS MICHELLE BRONZÉRMES AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGON! GULYÁS MICHELLE (3), SIMON SAROLTA (6), BARTA LUCA...

Képgaléria

Junior OB 2021 Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03.