Születésnapok ma
 

A Mediaworks-szel kötött partnerséget a MOB

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Olimpiai Bizottság és a Mediaworks Hungary Zrt. A szerződést Kulcsár Krisztián elnök és dr. Szabó László elnök-vezérigazgató írta alá szerdán az ötkarikás szervezet székházában.

Az eseményen jelen volt Vékássy Bálint főtitkár és a MOB-médadíjas Ballai Attila, a kiadó sportdivíziójának főigazgatója.

Az együttműködés kiterjed többek közt az olimpiai mozgalom híreinek, az ötkarikás tartalmak Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata, a Mediaworks Hungary Zrt. portfóliójába tartozó nyomtatott, online és elektronikus felületein való népszerűsítésére.

Az esemény felvezetésekor Vékássy Bálint úgy fogalmazott: a MOB nagy becsben tartja, és barátsággal üdvözli azokat az együttműködéseket, amelyek tartalmat is hordoznak magukban.

Kulcsár Krisztián azt mondta, a MOB és a maga részéről is megtiszteltetésnek érzi az együttműködést, ami „mostantól formális; egy meglévő dolog, ami most lett kőbe vésve”. „Igyekszünk jót csinálni, maradandót alkotni, az ötkarika jó hírét vinni, és ebben kiváló partnerünk a Mediaworks” – jelentette ki a MOB elnöke.

Dr. Szabó László üdvözölte a partnerséget, majd arról beszélt, hogy térben nagyon messze, Japánban lesz az olimpia, és rengetegen lesznek kíváncsiak a hírekre. „A heti 12 milliós elérésünk ebben az időszakban biztos jelentősen meg fog emelkedni, kiváltképp, ha jó eredmények születnek” – mondta a kiadó vezérigazgatója.

(MOB; fotó: MOB/Szalmás Péter)

2021.01.21.

Friss hírek

Réti Kamilla: pozitív feszültség

Réti Kamilla: pozitív feszültség

Réti Kamilla a 10. helyen zárt a Peridot magyar nyílt fedett pályás versenyen, szoros versenyben har...

Utánpótlássport 2020 – megjelent a korosztály sport újabb évkönyve

Utánpótlássport 2020 – megjelent a korosztály sport újabb évkönyve

A MediaBook Kiadó – az Utanpotlassport.hu kiadója – gondozásában megjelent és már megrendelhető a ko...

Magyarország rendezi a 2021-es Világkupa-döntőt

Magyarország rendezi a 2021-es Világkupa-döntőt

A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) vezetése hétfőn bejelentette: a dél-koreai szigorú karanténszab...

Kasza Róbert ezüstérmes!

Kasza Róbert ezüstérmes!

Kasza Róbert ezüstérmes lett a Peridot magyar nyílt fedett pályás versenyen, ez a siker pedig azt je...

Képgaléria

Peridot Magyar Nyílt Fedett Pályás verseny fotói U24 Európa-bajnokság 2020 Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.04. Nu Skin Felnőtt OB  – 2020.10.03. New Pentathlon Format 2020.09.15.