Születésnapok ma
 

Csepeli öttusa ünnep pályaavatóval

Akik otthonosan mozognak a hazai öttusában azok biztosan tudják, hogy a Csepeli Öttusa VSE minden évben ez időtájt köszönti Benedek Ferenc mesteredzőt és tartja évadzáró- évadnyitóját is.

Ezúttal sem történt másképp, Benedek Feri bácsit 94. születésnapja alkalmából köszöntötték az öttusázók és a meghívott vendégek, akiket sajnos idén némileg megtizedelt az influenza járvány. Ennek ellenére egy kiváló hangulatú rendezvényre került sor február 7- én délután a Csepel Öttusa bázisául szolgáló Csepeli Strandfürdő területén, amit az alkalomhoz illően tettek rendbe nem kis munkával a területen dolgozó szakemberek Vinkovics Norbert vezetésével.

Az ünnepi hangulatot tovább növelte, hogy egy új beruházás, a lőtérsátor felavatására is sor került, ahol a fedett tér alatt már a szegélykő és a sportpálya burkolása is sikeresen megvalósult, így hamarosan birtokba is vehetik azt a sportolók. A csepeli önkormányzat részéről Morovik Attila alpolgármester tette tiszteletét rendezvényünkön, s köszöntötte a születésnapos -szerencsére ma is jó egészségnek örvendő- Benedek Ferencet, amit az öttusa szövetség részéről Bretz Gyula elnök és Gallai István főtitkár is megtett. Pályatársai és tanítványai közül pedig Pécsi Gábor, Földi László, Dobi Lajos, Hanzély Ákos és még sokan mások üdvözölték az idős mestert, és Maracskó Tibor is, akinek tiszteletére az 1976- os montreáli olimpia filmkockáit vetítették le , ahol csapatban bronzérmet szerzett a máig népszerű sportember. A filmvetítést -immáron szokásos módon- Pécsi Gábor kommentálta -pazarul- és természetesen Tibor is elmesélte a testközelből megélt élményeit, köztük az orosz versenyző, Onyiscsenko kizárásának történetét.

A rendezvényen természetesen a tavalyi év legjobb sportolóinak elismerésére is sor került, ahol a versenyzőkön kívül a felkészítőiket is méltatták, köztük Németh Tamást is, aki testvérével Zsolttal a vívóleckéket adták a gyerekeknek.

Az esemény záróakkordja ismét a remek hangulatú, kötetlen beszélgetéseket is magába foglaló állófogadás volt, ahol számtalan sporttal kapcsolatos élmény elevenedett fel.

Csepel Öttusa Média

Friss hírek

Laser Run eredmények – júliusi 1. szakasz

Laser Run eredmények – júliusi 1. szakasz

Laser Run eredmények  a 2020.07.02-07.13 és 2020.07.25 időszakokra – 1. szakasz Eredmények...

Törölték az idei, székesfehérvári öttusa Eb-t

Törölték az idei, székesfehérvári öttusa Eb-t

Nem rendezik meg idén az öttusázók Európa-bajnokságát, melyet eredetileg június-július fordulóján bo...

Elhalasztották a juniorok vb-jét is

Elhalasztották a juniorok vb-jét is

A szeniorok idei, győri masters világbajnokságának múlt heti törlése után a juniorok vb-jét is elhal...

Laser Run Felmérő 2. szakasz /Eredmények

Laser Run Felmérő 2. szakasz /Eredmények

2020. június 24-28. közötti időszak Laser Run eredményei Eredmény 2020.06.26....

Képgaléria

Benedek Ferenc búcsúztatása/Galéria Fotók/Photos/Peridot Indoor Competition 2020 Peridot Fedett pályás verseny 2020 sajtótájékoztató Várpalotai Olimpiai Baráti Kör kiállítása Évzáró 2019