Születésnapok ma

Bőhm Csaba 20. lett a Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpián

Az Ifjúsági Olimpia első napján a körvívás Bőhm Csabának sajnos nem sikerült túl jól. 23 asszóból mindössze 6 győzelmet tudott szerezni (6/17), ezzel az eredménnyel sajnos elszálltak a dobogós esélyei. Szloboda József, utánpótlás szövetségi kapitány így értékelte az első napot: “Gyengén kezdett Csabi, és sajnos ez jellemezte az egész napi vívását is. Nagyon akart bizonyítani, de sajnos visszájára sült el. Azt tudni kell, hogy Tamás Józsi sajnálatos sérülése miatt kellett Csabinak szinte az utolsó pillanatban beugrani helyette. Talán ez lehetett a gond; a megfelelési kényszer.”

A következő nap úszással kezdtek a fiatalok, ahol Bőhm remek eredménnyel, 2:04,26-os idővel, picit elmaradva a legjobbjától, a 4. legjobb időt úszta. Azonban ezzel az idővel is csak egy helyet tudott előrébb lépni. A bónusz vívásban – hasonlóan mint az előző nap bronzérmese, Gulyás Michelle – 1 győzelmet szerzett.

A kombinált számot a 22. helyről kezdte. “A mezőnyt ismerve, illetve az időket figyelembe véve úgy gondoltam, hogy Csabi jó lövészettel akár a 15. helyre is feljöhet. Az első lövészete jó is volt, de a második és harmadik sorozata már nem sikerült. Hiába futott, a lövészetekkel sajnos sokat veszített. Az utolsó sorozata ismét jó lett, így két pozíciót javítva végzett a 20.helyen.  – összegzett a kapitány, majd hozzátette.- Összességében, az úszás kivételével nem vagyok elégedett Csaba teljesítményével, hiszen tudom, hogy ennél sokkal többre képes.”

Részletes eredmények

2018.10.15.

Friss hírek

Ismét összeültek a vb-házigazdák

Ismét összeültek a vb-házigazdák

A budapesti World Tour-verseny alatt és annak helyszínén, a BOK-csarnokban tanácskozott négy olyan s...

A nemzetközi szövetség elnöke, Klaus Schormann újévi előretekintése

A nemzetközi szövetség elnöke, Klaus Schormann újévi előretekintése

A 2020-as Tokiói Olimpiát megelőző harmadik év kezdetekor a nemzetközi szövetség vezetője rámutatott...

.

.

...

A legjobb hazai öttusázókat díjazták

A legjobb hazai öttusázókat díjazták

Kovács Sarolta és Marosi Ádám vehette át az év felnőtt versenyzőjének járó díjat a Magyar Öttusa Szö...

Képgaléria

Best of 2018 Öttusa Évzáró 2018 Diapolo Elit Bajnokság 2018, Győr Laser Run VB-Dublin 2018 CISM 46. Katonai Öttusa VB 2018