Születésnapok ma

Bőhm Csaba 20. lett a Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpián

Az Ifjúsági Olimpia első napján a körvívás Bőhm Csabának sajnos nem sikerült túl jól. 23 asszóból mindössze 6 győzelmet tudott szerezni (6/17), ezzel az eredménnyel sajnos elszálltak a dobogós esélyei. Szloboda József, utánpótlás szövetségi kapitány így értékelte az első napot: “Gyengén kezdett Csabi, és sajnos ez jellemezte az egész napi vívását is. Nagyon akart bizonyítani, de sajnos visszájára sült el. Azt tudni kell, hogy Tamás Józsi sajnálatos sérülése miatt kellett Csabinak szinte az utolsó pillanatban beugrani helyette. Talán ez lehetett a gond; a megfelelési kényszer.”

A következő nap úszással kezdtek a fiatalok, ahol Bőhm remek eredménnyel, 2:04,26-os idővel, picit elmaradva a legjobbjától, a 4. legjobb időt úszta. Azonban ezzel az idővel is csak egy helyet tudott előrébb lépni. A bónusz vívásban – hasonlóan mint az előző nap bronzérmese, Gulyás Michelle – 1 győzelmet szerzett.

A kombinált számot a 22. helyről kezdte. “A mezőnyt ismerve, illetve az időket figyelembe véve úgy gondoltam, hogy Csabi jó lövészettel akár a 15. helyre is feljöhet. Az első lövészete jó is volt, de a második és harmadik sorozata már nem sikerült. Hiába futott, a lövészetekkel sajnos sokat veszített. Az utolsó sorozata ismét jó lett, így két pozíciót javítva végzett a 20.helyen.  – összegzett a kapitány, majd hozzátette.- Összességében, az úszás kivételével nem vagyok elégedett Csaba teljesítményével, hiszen tudom, hogy ennél sokkal többre képes.”

Részletes eredmények

2018.10.15.

Friss hírek

Eredményesen zárult az U24 Országos Bajnokság

Eredményesen zárult az U24 Országos Bajnokság

Az U24- es Országos Bajnokságon a lányoknál főként az ifjúsági, a fiúknál pedig junior korosztályú v...

A Barta Luca, Regős Gergely mix váltó 17. helyen zárt a szófiai világkupán

A Barta Luca, Regős Gergely mix váltó 17. helyen zárt a szófiai világkupán

A világkupák során eddig még nem tapasztalt létszámú mezőny gyűlt össze a mix váltó napon. Összesen...

Regős Gergely 26. helyen zárt a szófiai világkupán

Regős Gergely 26. helyen zárt a szófiai világkupán

A szófiai világkupa a férfiak versenyével folytatódott, ahová a négy magyar fiú közül egyedül Regős...

Gulyás Michelle 14., Guzi Blanka 35. helyen zárt Szófiában

Gulyás Michelle 14., Guzi Blanka 35. helyen zárt Szófiában

A világkupa sorozat 2. állomásán, a bulgáriai Szófiában négy magyar lány közül kettőnek, Gulyás Mich...

Képgaléria

Világkupa #2 Szófia 2019 U19 Országos Bajnokság fotói Junior Országos Bajnokság 2019 Fotók/Photos/Peridot Indoor Competition 2019 Héraklész Gála 2019