Születésnapok ma

Regős Gergely 7., Kasza Róbert 11., Harangozó Bence 28. lett a szófiai világkupa fordulón

Az első számban, az úszásban mindhárom magyar versenyző a várt eredményt hozta, majd a vívást is mindannyian pozitív mutatóval zárták. Harangozó Bence 18 győztes asszóval, végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel versenyzett. Kasza Róbertnek 19 győzelme volt, de a verseny utolsó harmadában volt egy hosszabb, 0/7-es “leállása”. Martinek János férfi szövetségi kapitány szerint, ha ez nincs, simán nyerhette volna a vívást. Regős Gergelynek 20 győztes asszója volt, ami összességében a 9. helyet jelentette ebben a számban.

“Nagyon szoros volt a mezőny, tulajdonképpen körbe verték egymást. Hatan is végeztek 20 győzelemmel” – számolt be Martinek János. A lovaglásnál 110-es akadályok, jól felkészült lovak voltak, kissé hosszú pályával. Regős időtúllépés miatt kapott egy hibapontot, így 6. lett ebben a számban, Harang is és Robi is egy fát vert, szóval a lovaglásuk is rendben volt, de a sűrű mezőnyt ez a szám sem szórta meg.”

A kombinált számot Regős az 5., Kasza 7.,míg Harangozó a 18. helyről indította. Regős Gergely az új fegyverével “barátkozott”. A szövetségi kapitány úgy érzi, hogy még össze kell hangolódnia az eszközzel. Kasza Robi pedig még nincs 100%-os formában a betegsége után, így az élmezőnyt követők közül páran megelőzték őket, így Regős végül a 7., Kasza a 11., Harangozó a 28. helyen végzett.

 Részletes eredmények

2018.05.26.

Friss hírek

Benedek Gábor 92 éves

Benedek Gábor 92 éves

Benedek Gábor, olimpiai bajnok magyar öttusázó, vívó, edző, a magyar öttusasport első világbajnoka,...

Decathlon MK 1. forduló U10-U15 Információk

Decathlon MK 1. forduló U10-U15 Információk

A versenyhez tartozó rajtlisták; úszás és futás, valamint az összetett eredmények megtekinthetőek  a...

PÁLYÁZÓKNAK / MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM SPORT

PÁLYÁZÓKNAK / MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM SPORT

A MOL Tehetségtámogató Program idén tavasszal is meghirdeti pályázatát, kérem, legyen segítségünkre,...

Mintegy 170 nevező a székesfehérvári világkupaversenyen

Mintegy 170 nevező a székesfehérvári világkupaversenyen

Több mint harminc ország mintegy 170 versenyzője állhat rajthoz a székesfehérvári öttusa világkupave...

Képgaléria

Junior Országos Bajnokság 2019 Fotók/Photos/Peridot Indoor Competition 2019 Héraklész Gála 2019 Best of 2018 Öttusa Évzáró 2018