Születésnapok ma

Regős Gergely 7., Kasza Róbert 11., Harangozó Bence 28. lett a szófiai világkupa fordulón

Az első számban, az úszásban mindhárom magyar versenyző a várt eredményt hozta, majd a vívást is mindannyian pozitív mutatóval zárták. Harangozó Bence 18 győztes asszóval, végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel versenyzett. Kasza Róbertnek 19 győzelme volt, de a verseny utolsó harmadában volt egy hosszabb, 0/7-es “leállása”. Martinek János férfi szövetségi kapitány szerint, ha ez nincs, simán nyerhette volna a vívást. Regős Gergelynek 20 győztes asszója volt, ami összességében a 9. helyet jelentette ebben a számban.

“Nagyon szoros volt a mezőny, tulajdonképpen körbe verték egymást. Hatan is végeztek 20 győzelemmel” – számolt be Martinek János. A lovaglásnál 110-es akadályok, jól felkészült lovak voltak, kissé hosszú pályával. Regős időtúllépés miatt kapott egy hibapontot, így 6. lett ebben a számban, Harang is és Robi is egy fát vert, szóval a lovaglásuk is rendben volt, de a sűrű mezőnyt ez a szám sem szórta meg.”

A kombinált számot Regős az 5., Kasza 7.,míg Harangozó a 18. helyről indította. Regős Gergely az új fegyverével “barátkozott”. A szövetségi kapitány úgy érzi, hogy még össze kell hangolódnia az eszközzel. Kasza Robi pedig még nincs 100%-os formában a betegsége után, így az élmezőnyt követők közül páran megelőzték őket, így Regős végül a 7., Kasza a 11., Harangozó a 28. helyen végzett.

 Részletes eredmények

2018.05.26.

Friss hírek

A legjobb hazai öttusázókat díjazták

A legjobb hazai öttusázókat díjazták

Kovács Sarolta és Marosi Ádám vehette át az év felnőtt versenyzőjének járó díjat a Magyar Öttusa Szö...

Sárfalvi Béla nevét viseli az új csepeli tornacsarnok

Sárfalvi Béla nevét viseli az új csepeli tornacsarnok

Hosszas előkészületek után elkészült a Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület új, többfunkciós tornac...

Németh István, Deutsch ma 60 éves!

Németh István, Deutsch ma 60 éves!

Németh István 1978 és 1985 között a Budapesti Honvéd SE öttusázója volt, majd a Testnevelési Főiskol...

Balczó András Pest megye díszpolgára lett

Balczó András Pest megye díszpolgára lett

  Pest megye közgyűlése díszpolgári címet adományozott Balczó Andrásnak kimagasló sportolói ere...

Képgaléria

Diapolo Elit Bajnokság 2018, Győr Laser Run VB-Dublin 2018 CISM 46. Katonai Öttusa VB 2018 Coubertin nap Csepelen 2018 Felnőtt Öttusa VB 2018