Születésnapok ma

Középmezőnyben végzett a női váltó

A lányok váltóversenyével folytatódott a portugáliai ifjúsági öttusa világbajnokság. Turbucz Anna és Dallos Lilla a húsz versenyzőpárosból álló mezőnyben a 11. helyet szerezte meg.

Húsz csapat gyűlt össze a lányok váltóversenyére a portugáliai ifjúsági öttusa világbajnokságon. A magyar párost a Dallos Lilla, Turbucz Anna kettős alkotta. Közepes teljesítménnyel zárt a duó.

„Abszolút a középmezőnyben végeztek a lányok, sem Anna, sem Lilla nem tudott kiemelkedőt nyújtani egyik számban sem. Gyakorlatilag már a kombinált szám előtt kirajzolódott, hogy hol fognak végezni. A futást a tizenegyedik helyről kezdték, amit végig tartottak is, így ebben a pozícióban zárták a portugáliai vébét” – fogalmazott Szloboda József utánpótlás-kapitány.

Gulyás Michelle már a vb előtt sérüléssel bajlódott, így a kapitány nem tudta a legerősebb duót hadrendbe állítani. Szloboda elmondta, hogy ennél egy picit jobb eredményre számított, előzetesen tíz közé várta tanítványait, ám ettől egy hajszállal elmaradt a kettős.

„A fáradtság nem hiszem, hogy közrejátszott a lányok gyengébb teljesítményében. Ráadásul a váltóban, ugye, fél távot teljesít egy versenyző, így mire elkezd fáradni, már jön is az adott versenyszám vége. Talán a lövészetet mondanám a gyenge pontjuknak. Ha úgy lőttek volna a lányok, ahogy az elvárható, akkor simán ott vannak a tíz között, ám mindketten sokat hibáztak.”

Pénteken a fiúk váltóversenye következik Bőhm Csabával és Katona Bálinttal a csatasorban

Forrás: utanpotlassport.hu

2018.04.12.

Friss hírek

Benedek Gábor 92 éves

Benedek Gábor 92 éves

Benedek Gábor, olimpiai bajnok magyar öttusázó, vívó, edző, a magyar öttusasport első világbajnoka,...

Decathlon MK 1. forduló U10-U15 Információk

Decathlon MK 1. forduló U10-U15 Információk

A versenyhez tartozó rajtlisták; úszás és futás, valamint az összetett eredmények megtekinthetőek  a...

PÁLYÁZÓKNAK / MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM SPORT

PÁLYÁZÓKNAK / MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM SPORT

A MOL Tehetségtámogató Program idén tavasszal is meghirdeti pályázatát, kérem, legyen segítségünkre,...

Mintegy 170 nevező a székesfehérvári világkupaversenyen

Mintegy 170 nevező a székesfehérvári világkupaversenyen

Több mint harminc ország mintegy 170 versenyzője állhat rajthoz a székesfehérvári öttusa világkupave...

Képgaléria

Junior Országos Bajnokság 2019 Fotók/Photos/Peridot Indoor Competition 2019 Héraklész Gála 2019 Best of 2018 Öttusa Évzáró 2018