Születésnapok ma

Magyar delegáció a manchesteri edzői konferencián

A brit öttusaszövetség és a nemzetközi öttusaszövetség szervezésében idén ötödik alkalommal rendezték meg Manchesterben az öttusa edzői konferenciát.

A konferencia helyszíne az előző évekhez hasonlóan a Manchesteri Konferencia Központ volt. Egyedülállóan remek és egyben hasznos lehetőség volt a különböző országok edzőinek, hogy itt megosszák és megvitassák tapasztalataikat.

A programon hallhatták többek között Shiny Fang UIPM főtitkár előadását, Alexandre Franca (UIPM Operation manager) a Laser Run City Tour perspektíváiról, Jan Bartu (PGB Performance Director) és Stuart Mason (PGB Pathway manager) a brit szövetség új edzői gyakornoki képzés kezdeményezéséről beszéltek.

A sok más érdekes előadást követően a Magyar Öttusa Szövetség főtitkára, Gallai István és Kármán Sándor versenyigazgató a 2018-ban Európában tervezett utánpótlás versenyek egyeztetését kezdeményezték.

Mizsér Attila “Missing Puzzle” címen nagy sikerrel számolt be arról, hogy miképpen motiválható az öttusában szülő és gyermek, illetve milyen, a későbbiekben is hasznos kompetenciákat szerezhet egy sportoló, ha ezt a sportágat választja. Véleménye szerint az öttusa  jelentősége túlmutat egy egyszerű sporttevékenységen, hiszen az öt különböző szám, az élet különböző területein való jártasságot, ismeretet, tudást adhat.

Az előadásokat követően a résztvevőknek alkalma nyílt egy fórumon megvitatni a legnépszerűbb témákat .

 

2017.11.14.

Friss hírek

Bognár Gábor jobban van

Bognár Gábor jobban van

Nagyon köszönjük a segítő hívásokat és érdeklődéseket Bognár Gábor mesteredző állapotával kapcsolatb...

Irányított vérre van szükség!

Irányított vérre van szükség!

Bognár Gábor, mesteredző balesetet szenvedett, kórházban fekszik és vérre van szüksége. Az irányítot...

Olimpikon egyetemi és főiskolai sportolókat is díjaz a MEFS

Olimpikon egyetemi és főiskolai sportolókat is díjaz a MEFS

A sikeres év után a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) 2017-ben is megrendezi az “Év Eg...

Magyar delegáció a manchesteri edzői konferencián

Magyar delegáció a manchesteri edzői konferencián

A brit öttusaszövetség és a nemzetközi öttusaszövetség szervezésében idén ötödik alkalommal rendezté...

Képgaléria

U24 Európa-bajnokság Lovasképesítő vizsga 2017.10.17. AMIT MINDEN SPORTOLÓ FIATALLAL FOGLALKOZÓ NEVELŐNEK ÉS SZÜLEINEK ÉRDEMES (LENNE) TUDNIA„ 3. RÉSZ Diapolo Elit Bajnokság DECATHLON KÉT-, HÁROM- ÉS NÉGYTUSA MAGYAR KUPA V. FORDULÓ U10 – U17 korosztály részére 2017.09.22-23.