Születésnapok ma
 

Fantasztikusan szerepelt Kasza Róbert és Demeter Bence Katarban!

A Bajnokok bajnoka elnevezésű nemzetközi öttusaversenyen szép magyar siker született, ugyanis Kasza Róbert remekül versenyzett és végül a harmadik helyen zárt. Szintén büszke lehet teljesítményére Demeter Bence is, aki a katari viadalon kilencedik lett.

Kasza_R

Kasza Róbert húsz győzelmet aratott vívásban és 220 pontot kapott érte. A medencében is kitett magáért, miután a 2:07:15-ös időeredményénél csak négyen úsztak jobbat.319 pontot ért a szám ötödik helyezése. Lovaglásban a tizenharmadik helyen zárt (283 pont), míg a kombinált számban az ötödik eredmény lett az övé (11:35:35; 605 pont), de ennél sokkal fontosabb, hogy végül harmadikként ért célba (1427 pont)

demeter

Demeter Bence is kiválóan vívott. A huszonkét győztes asszó 232 pontot és egy nagyon magabiztos kezdést jelentett számára. Úszásban a 11. helyen végzett (2:10:11; 310 pont), míg a lovas pályán kilencedik lett (289 pont). A záró tusa végén a kilencedik helyen ért célba és ebben a számban végül 12. lett (12:18:22; 562 pont). Az első tízbe kerülés rendkívül jó eredmény. Demeter Bence végül 1393 ponttal a kilencedik helyen zárta a Bajnokok Bajnoka versenyt.

A győztes a német Patrick Dogue lett (1438 pont), a dobogó második fokára pedig a francia Valentin Belaud állhatott fel (1430 pont).

A versenyen részt vett még többek között  a világbajnoki ezüstérmes és a világkupa döntő győztese,  James Cooke (GBR), aki végül negyedik lett Katarban, valamint az idei Junior világbajnok Charles Fernandez (GUA), aki tizennegyedikként zárt.

Doha városa harmadik alkalommal adott otthont a versenynek. Az öttusaprogram összes versenyének helyszíne a katari Alapítványi Szabadidő Központ és Al Shaqab Aréna volt.

Gratulálunk a magyar női és férfi versenyzőknek.

Részletes eredmények:  http://www.uipmworld.org/event/champion-champions-3

2016.11.13.

Friss hírek

Milliós támogatás és szakmai mentorálás várja a jövő bajnokait. Újra itt van a Szentkirályi Tehetségprogram

Milliós támogatás és szakmai mentorálás várja a jövő bajnokait. Újra itt van a Szentkirályi Tehetségprogram

Idén harmadik alkalommal rajtol a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával a Szentkirályi Teh...

Edzői konferencia az öttusaszövetség szervezésében

Edzői konferencia az öttusaszövetség szervezésében

Február 3-án neves magyar és külföldi előadók részvételével edzői szemináriumot szervezett a Magyar...

Isten éltesse Benedek Ferencet!

Isten éltesse Benedek Ferencet!

94 éves Benedek Ferenc mesteredző,  a Csepeli MTK, illetve a Budapesti Munkaerőtartalékok SE hajdani...

Jöhet a kieséses rendszerű öttusa

Jöhet a kieséses rendszerű öttusa

Új lebonyolítási forma teszteléséről, illetve bevezetéséről döntött a Nemzetközi Öttusa Szövetség (U...

Képgaléria

Fotók/Photos/Peridot Indoor Competition 2020 Peridot Fedett pályás verseny 2020 sajtótájékoztató Várpalotai Olimpiai Baráti Kör kiállítása Évzáró 2019 Diapolo Elit Bajnokság fotói