Születésnapok ma
 

Fantasztikusan szerepelt Kasza Róbert és Demeter Bence Katarban!

A Bajnokok bajnoka elnevezésű nemzetközi öttusaversenyen szép magyar siker született, ugyanis Kasza Róbert remekül versenyzett és végül a harmadik helyen zárt. Szintén büszke lehet teljesítményére Demeter Bence is, aki a katari viadalon kilencedik lett.

Kasza_R

Kasza Róbert húsz győzelmet aratott vívásban és 220 pontot kapott érte. A medencében is kitett magáért, miután a 2:07:15-ös időeredményénél csak négyen úsztak jobbat.319 pontot ért a szám ötödik helyezése. Lovaglásban a tizenharmadik helyen zárt (283 pont), míg a kombinált számban az ötödik eredmény lett az övé (11:35:35; 605 pont), de ennél sokkal fontosabb, hogy végül harmadikként ért célba (1427 pont)

demeter

Demeter Bence is kiválóan vívott. A huszonkét győztes asszó 232 pontot és egy nagyon magabiztos kezdést jelentett számára. Úszásban a 11. helyen végzett (2:10:11; 310 pont), míg a lovas pályán kilencedik lett (289 pont). A záró tusa végén a kilencedik helyen ért célba és ebben a számban végül 12. lett (12:18:22; 562 pont). Az első tízbe kerülés rendkívül jó eredmény. Demeter Bence végül 1393 ponttal a kilencedik helyen zárta a Bajnokok Bajnoka versenyt.

A győztes a német Patrick Dogue lett (1438 pont), a dobogó második fokára pedig a francia Valentin Belaud állhatott fel (1430 pont).

A versenyen részt vett még többek között  a világbajnoki ezüstérmes és a világkupa döntő győztese,  James Cooke (GBR), aki végül negyedik lett Katarban, valamint az idei Junior világbajnok Charles Fernandez (GUA), aki tizennegyedikként zárt.

Doha városa harmadik alkalommal adott otthont a versenynek. Az öttusaprogram összes versenyének helyszíne a katari Alapítványi Szabadidő Központ és Al Shaqab Aréna volt.

Gratulálunk a magyar női és férfi versenyzőknek.

Részletes eredmények:  http://www.uipmworld.org/event/champion-champions-3

2016.11.13.

Friss hírek

Isten éltesse, Medvegy Iván!

Isten éltesse, Medvegy Iván!

Medvegy Iván, korábbi öttusázó, mesteredző, sportszakember ma ünnepli 70. születésnapját. Öttusa ver...

Az edzőket ünnepeljük szeptember 25-én

Az edzőket ünnepeljük szeptember 25-én

Az Európai Unió kezdeményezésére szeptember 25-e világszerte az Edzők Napja. A kezdeményezéshez csat...

Korábban pótolják az országos bajnokságot

Korábban pótolják az országos bajnokságot

A tervezettnél néhány nappal korábban pótolják az öttusázók márciusban elhalasztott országos bajnoks...

A New Pentathlon Format győztesei Guzi Blanka és Bőhm Csaba

A New Pentathlon Format győztesei Guzi Blanka és Bőhm Csaba

Az új formátumú öttusa verseny tegnapi dobogósai: Nök: 1. Guzi Blanka, 2. Alekszejev Tamara, 3. Réti...

Képgaléria

New Pentathlon Format 2020.09.15. YOG New Tetrathlon Format 2020.09.12. New Format tesztverseny a Beach Sport Fesztiválon/FOTÓK Benedek Ferenc búcsúztatása/Galéria Fotók/Photos/Peridot Indoor Competition 2020