Születésnapok ma

“SOSE BÁNOM MEG!” – Földházi Zsófia bemutatkozása a Rio Klubban

Sziasztok!

Nem utolsósorban, én is végre bemutatkozok a sok neves nemes sportoló között!

Nagyon örülök, hogy itt lehetek a Sporthősök csapatában, de leginkább annak örülök és örülnék, ha többen követnétek vagy olvasgatnátok rólunk, mert mikor fiatalabb voltam, – persze ez viccesen hangzik így 22 évesen, de így van :) – szóval sokat olvastam anno a “nagy bajnokokról” hogy hogyan élnek, hogy vélekednek az élet egyes területeiről és lehengerlőnek találtam, így csak ajánlani tudom nektek is!

Hosszas bevezetőm után remélem hasonlóan érdekes ember leszek számotokra, mint a többiek bár még csak úgy érzem pályafutásom elején járok, de annál gyorsabban igyekszem eredményben felzárkózni a többiekhez :)!

5tusás életemet 2002-ben, szigorúan az úszó pályafutásom mellett kezdtem el, így első sorban egy másik sportnak éltem! Igen furán hangzik 2 sportot párhuzamosan művelni, de bizony így zajlott egészen 2010-ig a neves – számomra nagy vízválasztó – Ifjúsági Olimpiáig! Szingapúrban volt és mindkét sportban kvalifikáltam… Sok-sok lelki vívódást követve megszületett, hogy bizony 5tusa lesz a felkészülésem fő csapása. Sose bánom meg!

Névtelen

Azóta tényleg beszívott ez a társaság elragadott a sportág színessége és hangulata! Egy új életet kezdtem itt és rengeteget kaptam tőle! Ezt az összetett, változatos sportot, ami úgy érzem mindig megújul, mondhatni nehezen lehet megunni! Sok sérüléssel, betegesen zajlott az első időszakom, – az úszásból való átszokásból adódóan – de mindezeket túlélve sokat tanultam, tapasztaltam, ezáltal úgy érzem ezek megedzettek az életre is!

Nem tagadhatom, a tanulmányaimban is megvan a sport által adott folyamatosan megfelelési kényszer! Sosem voltam sport osztályban, sosem voltam kiváltságos helyzetben… Sokat küzdöttem az 5tusában is… Mit mondjak: megérte! Olyan közösségek tagja lehetek, a gimnázium esetleg általános iskolára gondolva. akikkel a mai napig összetartunk, és igenis támogatnak így vagy úgy, annak függvényében milyen hírt kapnak éppen rólam. :)

Szóval manapság a BGF-en tevékenykedem nappalisként, a vendéglátás-idegenforgalom szak utolsó évét hajkurászva… Szeretem, hogy olyan helyre tudtam menni, ami igazán érdekel! Igen, az Olimpia érdekében most mindent kicsit visszább veszek, azaz igyekszem kicsit nyugisabban intézni ügyeimet, mert Olimpia csak 4 évente van! Most ez az első… Ez jó „sportolós” megnyilvánulás tudom :) … de a rengeteg munka mellett, támogatást és esetlegesen áldozatot igényel egy ilyen hosszú és fárasztó felkészülés, ezért is hihetetlen jó érzés a Rio Klub fantasztikus csapatába tartozni!

Pacsi puszi! Zsófi voltam

Hamarosan folytatom … :)

Forrás: http://www.rioklub.hu/2015/10/14/sose-banom-meg-bemutatkozas/

2015.10.16.

Friss hírek

Pálvölgyi Miklós 75 éves

Pálvölgyi Miklós 75 éves

Pálvölgyi Miklós, volt szövetségi kapitány, az öttusasport szaktekintélye ma ünnepli 75. születésnap...

Laser Run és Öttusa-világbajnokság jegy – belépési információ

Laser Run és Öttusa-világbajnokság jegy – belépési információ

LASER RUN ÉS ÖTTUSA VILÁGBAJNOKSÁG JEGY, BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK szeptember 2.                   női öt...

Balczó András: A boldogság nem függ a sikerességtől

Balczó András: A boldogság nem függ a sikerességtől

„…ha valaki azt képzeli, hogy Isten nélkül meg tudja oldani az életét, hogy a céljai elérése majd bo...

Laser Run VB nevezési lista

Laser Run VB nevezési lista

A Laser Run VB válogatási elvei alapján kialakult korosztályonkénti lista: 2019 Laser Run VB  ...

Képgaléria

2019 aquatlon (kéttusa) sportnap az alsósoknak Világkupa#4 Prága 2019 Székesfehérvári Világkupa /World Cup #3 Világkupa #2 Szófia 2019 U19 Országos Bajnokság fotói