Születésnapok ma

A UIPM Masters Európa-bajnokság eredményei

A mieink mellett további 18 országból érkeztek versenyzők a győri masters négytusa, illetve öttusa nyílt Európa-bajnokságra. A Győri Öttusa és Triatlon Sportegyesület szervezésében megrendezésre kerülő kontinensviadal iránt nagyon nagy az érdeklődés.

DSC_0342

Többek között Angliából, Németországból, Dániából, Finnországból, Moldovából, Panamából, Spanyolországból és Ukrajnából is érkeztek versenyzők. A versenyek a férfiak és a nők mezőnyében is öt korcsoportban zajlottak. A legidősebb versenyző, az Észtországból érkező Enn Jaigma 69 éves.

A nyílt masters Eb-vel együtt nemzetközi felnőtt versenyt is rendeztek. A Duna Kupán a magyar mellett osztrák és szlovák versenyzők vettek részt.

DSC_0781

A négytusa csapatversenyében a dr. Simóka Bea (967 pont), Kovács Zsuzsanna (732 pont), Hoffmann Ibolya (717 pont) alkotta magyar „A” csapat diadalmaskodott a Novákné Cseszregi Henriett, Fehér Noémi, Rédei Kata („B” – csapat) trió előtt. A férfiaknál Ukrajna és Moldova csapata mögött a mieink (Rajszki László, Erdős Csaba, Rab Attila) a harmadik helyen végeztek. Az öttusázók csapatversenyében a Partics Péter, Szakmáry Sándor, Kámány Roland, Csikós Attila összeállítású magyar négyes a negyedik helyen zárt. Ebben a számban Oroszország, Ukrajna és Észtország csapata állhatott fel a dobogóra.

A különböző korosztályok egyéni versenyeiben is születtek szép magyar sikerek. Dr. Simóka Bea, Novákné Cseszregi Henriett és Partics Péter is megnyerte saját korosztályát.

A négytusa férfi váltó aranyérmese lett a Rajszki László- Erdős Csaba páros, míg a négytusa mix váltó bronzérmese lRédei Kata és Rab Attila lettek.

Az öttusa mix váltó negyedik helyén végzett a Dr. Simóka Beáta -Kámyány Roland kettes, öttusa férfi váltóban pedig ötödik helyen végzett Partics Péter és Csikós Attila.

 

DSC_0852

Eredmények_egyéni

Eredmények_csapat

Váltó_eredmények

2015.09.26.

 

Friss hírek

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramban való részvételre 2019/2020. tanév I. félév

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramban való részvételre 2019/2020. tanév I. félév

A Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj (a továbbiakban: ösztöndíjprogram) a Kormány által alapított ösztö...

Lovasképesítő vizsga- 2019. október 10.

Lovasképesítő vizsga- 2019. október 10.

„B” szintű lovas képesítő időpont: 2019. október 10. csütörtök helyszín: Tattersal Nemzeti Lovarda r...

60 esztendős a bányászváros olimpikonja

60 esztendős a bányászváros olimpikonja

Kilenc éves kora óta képtelen elszakadni a pásttól, a magyar öttusázók pedig legalább annyit köszönh...

Elit Bajnokság – egyéni és váltó nevezési lista

Elit Bajnokság – egyéni és váltó nevezési lista

2019 Elit egyéni 2019 Elit váltó 2019 Laser Run Elit   A tervezett program: 2019. október 5. sz...

Képgaléria

UIPM Laser Run Világbajnokság 2019 mix váltó UIPM Laser Run Világbajnokság 2019 férfi egyéni UIPM Laser Run Világbajnokság 2019 női egyéni UIPM Öttusa-világbajnokság 2019- mix váltó UIPM Öttusa-világbajnokság 2019- férfi döntő