Születésnapok ma
 

A UIPM Masters Európa-bajnokság eredményei

A mieink mellett további 18 országból érkeztek versenyzők a győri masters négytusa, illetve öttusa nyílt Európa-bajnokságra. A Győri Öttusa és Triatlon Sportegyesület szervezésében megrendezésre kerülő kontinensviadal iránt nagyon nagy az érdeklődés.

DSC_0342

Többek között Angliából, Németországból, Dániából, Finnországból, Moldovából, Panamából, Spanyolországból és Ukrajnából is érkeztek versenyzők. A versenyek a férfiak és a nők mezőnyében is öt korcsoportban zajlottak. A legidősebb versenyző, az Észtországból érkező Enn Jaigma 69 éves.

A nyílt masters Eb-vel együtt nemzetközi felnőtt versenyt is rendeztek. A Duna Kupán a magyar mellett osztrák és szlovák versenyzők vettek részt.

DSC_0781

A négytusa csapatversenyében a dr. Simóka Bea (967 pont), Kovács Zsuzsanna (732 pont), Hoffmann Ibolya (717 pont) alkotta magyar „A” csapat diadalmaskodott a Novákné Cseszregi Henriett, Fehér Noémi, Rédei Kata („B” – csapat) trió előtt. A férfiaknál Ukrajna és Moldova csapata mögött a mieink (Rajszki László, Erdős Csaba, Rab Attila) a harmadik helyen végeztek. Az öttusázók csapatversenyében a Partics Péter, Szakmáry Sándor, Kámány Roland, Csikós Attila összeállítású magyar négyes a negyedik helyen zárt. Ebben a számban Oroszország, Ukrajna és Észtország csapata állhatott fel a dobogóra.

A különböző korosztályok egyéni versenyeiben is születtek szép magyar sikerek. Dr. Simóka Bea, Novákné Cseszregi Henriett és Partics Péter is megnyerte saját korosztályát.

A négytusa férfi váltó aranyérmese lett a Rajszki László- Erdős Csaba páros, míg a négytusa mix váltó bronzérmese lRédei Kata és Rab Attila lettek.

Az öttusa mix váltó negyedik helyén végzett a Dr. Simóka Beáta -Kámyány Roland kettes, öttusa férfi váltóban pedig ötödik helyen végzett Partics Péter és Csikós Attila.

 

DSC_0852

Eredmények_egyéni

Eredmények_csapat

Váltó_eredmények

2015.09.26.

 

Friss hírek

Karafiáth Györgyre emlékezünk

Karafiáth Györgyre emlékezünk

Karafiáth György egykori öttusázó halálának első évfordulójára megemlékező istentiszteletet tartanak...

Ezüstérmes lett a magyar mix váltó a Katonai Világjátékokon

Ezüstérmes lett a magyar mix váltó a Katonai Világjátékokon

A 7. CISM Katonai Világjátékok mix váltó napján a Guzi Blanka (Swimming Pentathlon) és Marosi Ádám (...

Marosi Ádám 20. lett a 7. CISM Katonai Világjátékokon️️

Marosi Ádám 20. lett a 7. CISM Katonai Világjátékokon️️

Marosi Ádám egyetlen magyar döntősként képviselte hazánkat ma a 7. CISM Katonai Világjátékokon. Ádám...

Guzi Blanka 7. helyen végzett a 7. CISM Katonai Világjátékokon

Guzi Blanka 7. helyen végzett a 7. CISM Katonai Világjátékokon

Guzi Blanka 7. lett a 7. CISM Katonai Világjátékokon. A női csapat 4. lett! Alekszejev Tamara 11., K...

Képgaléria

Diapolo Elit Bajnokság fotói Masters Európa-bajnokság 2019 Gyömrő UIPM Laser Run Világbajnokság 2019 mix váltó UIPM Laser Run Világbajnokság 2019 férfi egyéni UIPM Laser Run Világbajnokság 2019 női egyéni