Születésnapok ma

A Vienna Life Biztosító a Magyar Öttusa Szövetség támogatója 2015-ben is

A 2015-ös évre szóló együttműködési magállapodást írt alá a mai napon a Magyar Öttusa Szövetség nevében a szervezet elnöke, dr. Réczei Géza és a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja, Bunghardt Csaba. A megállapodás értelmében a szövetség mintegy száz sportolója – a 2015-re tervezett nagyjából 20 külföldi verseny és edzőtábor során –, a Vienna Life Biztosító Világjáró utasbiztosítását veszi igénybe. A Vienna Life Biztosító utasbiztosításait évente több mint 100 ezer ügyfél választja.

 BBV_5563

A 15 szakosztályt tömörítő Magyar Öttusa Szövetség sportolói, az idén várhatóan mintegy 20 külföldi versenyen és edzőtáborban vesznek majd részt, többek között az Egyesült Államokban, Argentínában, Olaszországban, Quatarban, Egyiptomban, Németországban és Spanyolországban.

A Vienna Life Biztosító az egyéni élet- és utasbiztosítások, valamint a csoportos élet- és egészségbiztosítások szakértőjének számít Magyarországon. A Világjáró utasbiztosítás többek között a baleset vagy betegség következményeként felmerülő külföldi orvosi költségek fedezését, a baleset- és poggyászbiztosítást, szükség esetén a sportolók hazaszállítását, illetve a személygépkocsi-assistance szolgáltatást is tartalmazza, s akár 30 millió forint összegű biztosítási védelmet kínál a sportolóknak.

„Valamennyi sportolónk nevében köszönöm a Vienna Life Biztosító támogatását. A biztosítóval 2008 óta fennálló együttműködésünk alapján nyugodtan kijelenthető, hogy a Vienna Life egy olyan professzionális partner, amellyel sportolóink számára garantálni tudjuk az eredményes szerepléshez elengedhetetlen nyugodt felkészülést és biztos hátteret” – hangsúlyozta az együttműködés aláírásakor dr. Réczei Géza, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke.

BBV_8702 BBV_8715 BBV_8721

 

„Anyavállalatunk, a Közép- és Kelet-Európa vezető biztosítási szakértőjének számító VIG támogatását élvezve hosszú távon elkötelezettek vagyunk a magyar piac iránt. Éppen ezért döntöttünk tavaly a kiemelkedően sikeres magyar alpesi síző, Miklós Edit támogatása, illetve idén együttműködési megállapodásunk meghosszabbítása mellett a Magyarországon nagy múltra visszatekintő, sikersportágakat képviselő Magyar Öttusa Szövetséggel. Bízom benne, hogy a sportolóknak soha nem kell majd megbizonyosodniuk szolgáltatásaink magas színvonaláról, ám amennyiben mégis bekövetkezik a baj, számíthatnak ránk” – tette hozzá Bunghardt Csaba, a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja.

 

Friss hírek

JÖVŐ HÉTEN KEZDŐDIK SZÉKESFEHÉRVÁRON A NU SKIN FELNŐTT ÖTTUSA EURÓPA-BAJNOKSÁG

JÖVŐ HÉTEN KEZDŐDIK SZÉKESFEHÉRVÁRON A NU SKIN FELNŐTT ÖTTUSA EURÓPA-BAJNOKSÁG

Jövő héten, július 17. és 23- között rendezik Székesfehérváron a Nu Skin Felnőtt Öttusa Európa-bajno...

Egyiptomi sikerrel zárult az egyetemi világbajnokság Budapesten

Egyiptomi sikerrel zárult az egyetemi világbajnokság Budapesten

Az öttusa egyetemi világbajnokság mai zárónapján a csapatok versenyét rendezték. Az első helyen az e...

A lengyel mix váltó nyert az öttusa egyetemi vb-n

A lengyel mix váltó nyert az öttusa egyetemi vb-n

Az egyetemi öttusa világbajnokság harmadik versenynapján lengyel aranyérem született. A Marta Kobeck...

Réti Kamilla ötödik lett az I. Öttusa Egyetemi Világbajnokságon

Réti Kamilla ötödik lett az I. Öttusa Egyetemi Világbajnokságon

Az Egyetemi Világbajnokság női döntő napján Elena Micheli megnyerte az úszást és a kombinált számot,...

Képgaléria

Photo gallery/Nu Skin European Championships Öttusa Egyetemi Világbajnokság 2018 U17,U19 Eb_Drzonkow 2018 Laser Run City Tour 2018 VK #4 Szófia 2018