Születésnapok ma

A Vienna Life Biztosító a Magyar Öttusa Szövetség támogatója 2015-ben is

A 2015-ös évre szóló együttműködési magállapodást írt alá a mai napon a Magyar Öttusa Szövetség nevében a szervezet elnöke, dr. Réczei Géza és a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja, Bunghardt Csaba. A megállapodás értelmében a szövetség mintegy száz sportolója – a 2015-re tervezett nagyjából 20 külföldi verseny és edzőtábor során –, a Vienna Life Biztosító Világjáró utasbiztosítását veszi igénybe. A Vienna Life Biztosító utasbiztosításait évente több mint 100 ezer ügyfél választja.

 BBV_5563

A 15 szakosztályt tömörítő Magyar Öttusa Szövetség sportolói, az idén várhatóan mintegy 20 külföldi versenyen és edzőtáborban vesznek majd részt, többek között az Egyesült Államokban, Argentínában, Olaszországban, Quatarban, Egyiptomban, Németországban és Spanyolországban.

A Vienna Life Biztosító az egyéni élet- és utasbiztosítások, valamint a csoportos élet- és egészségbiztosítások szakértőjének számít Magyarországon. A Világjáró utasbiztosítás többek között a baleset vagy betegség következményeként felmerülő külföldi orvosi költségek fedezését, a baleset- és poggyászbiztosítást, szükség esetén a sportolók hazaszállítását, illetve a személygépkocsi-assistance szolgáltatást is tartalmazza, s akár 30 millió forint összegű biztosítási védelmet kínál a sportolóknak.

„Valamennyi sportolónk nevében köszönöm a Vienna Life Biztosító támogatását. A biztosítóval 2008 óta fennálló együttműködésünk alapján nyugodtan kijelenthető, hogy a Vienna Life egy olyan professzionális partner, amellyel sportolóink számára garantálni tudjuk az eredményes szerepléshez elengedhetetlen nyugodt felkészülést és biztos hátteret” – hangsúlyozta az együttműködés aláírásakor dr. Réczei Géza, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke.

BBV_8702 BBV_8715 BBV_8721

 

„Anyavállalatunk, a Közép- és Kelet-Európa vezető biztosítási szakértőjének számító VIG támogatását élvezve hosszú távon elkötelezettek vagyunk a magyar piac iránt. Éppen ezért döntöttünk tavaly a kiemelkedően sikeres magyar alpesi síző, Miklós Edit támogatása, illetve idén együttműködési megállapodásunk meghosszabbítása mellett a Magyarországon nagy múltra visszatekintő, sikersportágakat képviselő Magyar Öttusa Szövetséggel. Bízom benne, hogy a sportolóknak soha nem kell majd megbizonyosodniuk szolgáltatásaink magas színvonaláról, ám amennyiben mégis bekövetkezik a baj, számíthatnak ránk” – tette hozzá Bunghardt Csaba, a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja.

 

Friss hírek

Földes Frici 2018 végén nyugdíjba vonul

Földes Frici 2018 végén nyugdíjba vonul

A hosszú idő óta Angliában edzősködő, Földes Frigyes, becenevén Frici, 19 év után, 2018 végén nyugdí...

Lovas képesítő vizsga eredménye

Lovas képesítő vizsga eredménye

A 2018. október 16-án tartott lovas képesítő vizsgán tíz jelentkező közül heten megkapták a rajtenge...

Bőhm Csaba 20. lett a Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpián

Bőhm Csaba 20. lett a Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpián

Az Ifjúsági Olimpia első napján a körvívás Bőhm Csabának sajnos nem sikerült túl jól. 23 asszóból mi...

Gulyás Michelle bronzérmet nyert az Ifjúsági Olimpián Buenos Airesben

Gulyás Michelle bronzérmet nyert az Ifjúsági Olimpián Buenos Airesben

Az olimpiai programnak megfelelően  a körvívás külön napon zajlott le a többi számtól. Ekkor Michell...

Képgaléria

Diapolo Elit Bajnokság 2018, Győr Laser Run VB-Dublin 2018 CISM 46. Katonai Öttusa VB 2018 Coubertin nap Csepelen 2018 Felnőtt Öttusa VB 2018