Születésnapok ma

A Vienna Life Biztosító a Magyar Öttusa Szövetség támogatója 2015-ben is

A 2015-ös évre szóló együttműködési magállapodást írt alá a mai napon a Magyar Öttusa Szövetség nevében a szervezet elnöke, dr. Réczei Géza és a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja, Bunghardt Csaba. A megállapodás értelmében a szövetség mintegy száz sportolója – a 2015-re tervezett nagyjából 20 külföldi verseny és edzőtábor során –, a Vienna Life Biztosító Világjáró utasbiztosítását veszi igénybe. A Vienna Life Biztosító utasbiztosításait évente több mint 100 ezer ügyfél választja.

 BBV_5563

A 15 szakosztályt tömörítő Magyar Öttusa Szövetség sportolói, az idén várhatóan mintegy 20 külföldi versenyen és edzőtáborban vesznek majd részt, többek között az Egyesült Államokban, Argentínában, Olaszországban, Quatarban, Egyiptomban, Németországban és Spanyolországban.

A Vienna Life Biztosító az egyéni élet- és utasbiztosítások, valamint a csoportos élet- és egészségbiztosítások szakértőjének számít Magyarországon. A Világjáró utasbiztosítás többek között a baleset vagy betegség következményeként felmerülő külföldi orvosi költségek fedezését, a baleset- és poggyászbiztosítást, szükség esetén a sportolók hazaszállítását, illetve a személygépkocsi-assistance szolgáltatást is tartalmazza, s akár 30 millió forint összegű biztosítási védelmet kínál a sportolóknak.

„Valamennyi sportolónk nevében köszönöm a Vienna Life Biztosító támogatását. A biztosítóval 2008 óta fennálló együttműködésünk alapján nyugodtan kijelenthető, hogy a Vienna Life egy olyan professzionális partner, amellyel sportolóink számára garantálni tudjuk az eredményes szerepléshez elengedhetetlen nyugodt felkészülést és biztos hátteret” – hangsúlyozta az együttműködés aláírásakor dr. Réczei Géza, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke.

BBV_8702 BBV_8715 BBV_8721

 

„Anyavállalatunk, a Közép- és Kelet-Európa vezető biztosítási szakértőjének számító VIG támogatását élvezve hosszú távon elkötelezettek vagyunk a magyar piac iránt. Éppen ezért döntöttünk tavaly a kiemelkedően sikeres magyar alpesi síző, Miklós Edit támogatása, illetve idén együttműködési megállapodásunk meghosszabbítása mellett a Magyarországon nagy múltra visszatekintő, sikersportágakat képviselő Magyar Öttusa Szövetséggel. Bízom benne, hogy a sportolóknak soha nem kell majd megbizonyosodniuk szolgáltatásaink magas színvonaláról, ám amennyiben mégis bekövetkezik a baj, számíthatnak ránk” – tette hozzá Bunghardt Csaba, a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja.

 

Friss hírek

Kasza Róbert és a KSI SE győzött a férfiaknál a Nu Skin Országos Bajnokságon

Kasza Róbert és a KSI SE győzött a férfiaknál a Nu Skin Országos Bajnokságon

Kasza Róbert nyerte vasárnap a férfiak versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapat...

Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét a Nu Skin Országos Bajnokságon

Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét a Nu Skin Országos Bajnokságon

Az ob-ra rendhagyó módon került sor, a verseny a lovaglással kezdődött – amely máskor a harmad...

Öttusa vk – Már 140-nél is több nevezés érkezett a kecskeméti világkupára

Öttusa vk – Már 140-nél is több nevezés érkezett a kecskeméti világkupára

Eddig 26 ország több mint 140 versenyzője nevezett a május 3. és 7. között zajló kecskeméti világkup...

Elhunyt Mujzer János

Elhunyt Mujzer János

Az elmúlt pénteken, április 13-án eltemették Dr. Mujzer Jánost, a MAFC korábbi kiváló öttusázóját, a...

Képgaléria

U19 VB 2018 Caldas da Rainha Világkupa #2 Los Angeles 2018 Junior OB 2018 2019 VB/Sajtótájékoztató Képek a mátraházi edzőtáborból