Születésnapok ma

A Vienna Life Biztosító a Magyar Öttusa Szövetség támogatója 2015-ben is

A 2015-ös évre szóló együttműködési magállapodást írt alá a mai napon a Magyar Öttusa Szövetség nevében a szervezet elnöke, dr. Réczei Géza és a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja, Bunghardt Csaba. A megállapodás értelmében a szövetség mintegy száz sportolója – a 2015-re tervezett nagyjából 20 külföldi verseny és edzőtábor során –, a Vienna Life Biztosító Világjáró utasbiztosítását veszi igénybe. A Vienna Life Biztosító utasbiztosításait évente több mint 100 ezer ügyfél választja.

 BBV_5563

A 15 szakosztályt tömörítő Magyar Öttusa Szövetség sportolói, az idén várhatóan mintegy 20 külföldi versenyen és edzőtáborban vesznek majd részt, többek között az Egyesült Államokban, Argentínában, Olaszországban, Quatarban, Egyiptomban, Németországban és Spanyolországban.

A Vienna Life Biztosító az egyéni élet- és utasbiztosítások, valamint a csoportos élet- és egészségbiztosítások szakértőjének számít Magyarországon. A Világjáró utasbiztosítás többek között a baleset vagy betegség következményeként felmerülő külföldi orvosi költségek fedezését, a baleset- és poggyászbiztosítást, szükség esetén a sportolók hazaszállítását, illetve a személygépkocsi-assistance szolgáltatást is tartalmazza, s akár 30 millió forint összegű biztosítási védelmet kínál a sportolóknak.

„Valamennyi sportolónk nevében köszönöm a Vienna Life Biztosító támogatását. A biztosítóval 2008 óta fennálló együttműködésünk alapján nyugodtan kijelenthető, hogy a Vienna Life egy olyan professzionális partner, amellyel sportolóink számára garantálni tudjuk az eredményes szerepléshez elengedhetetlen nyugodt felkészülést és biztos hátteret” – hangsúlyozta az együttműködés aláírásakor dr. Réczei Géza, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke.

BBV_8702 BBV_8715 BBV_8721

 

„Anyavállalatunk, a Közép- és Kelet-Európa vezető biztosítási szakértőjének számító VIG támogatását élvezve hosszú távon elkötelezettek vagyunk a magyar piac iránt. Éppen ezért döntöttünk tavaly a kiemelkedően sikeres magyar alpesi síző, Miklós Edit támogatása, illetve idén együttműködési megállapodásunk meghosszabbítása mellett a Magyarországon nagy múltra visszatekintő, sikersportágakat képviselő Magyar Öttusa Szövetséggel. Bízom benne, hogy a sportolóknak soha nem kell majd megbizonyosodniuk szolgáltatásaink magas színvonaláról, ám amennyiben mégis bekövetkezik a baj, számíthatnak ránk” – tette hozzá Bunghardt Csaba, a Vienna Life Biztosító igazgatósági tagja.

 

Friss hírek

TIZENHAT ORSZÁG 140 VERSENYZŐJE A BUDAPESTI IDÉNYNYITÓN

TIZENHAT ORSZÁG 140 VERSENYZŐJE A BUDAPESTI IDÉNYNYITÓN

Tizenhat ország 140 öttusázója vesz részt a sportág hagyományos, budapesti  Peridot Fedettpályás idé...

Isten éltesse, Sasics Szvetiszláv !

Isten éltesse, Sasics Szvetiszláv !

Sasics Szvetiszláv, olimpiai bronzérmes és világbajnok öttusázó ma ünnepli 70. születésnapját. 1948....

Öttusacsapatok főzőversenye a Miele szakértő segítségével

Öttusacsapatok főzőversenye a Miele szakértő segítségével

Tegnap délután egy fantasztikus hangulatú főzőversenyen vettek részt junior és felnőtt válogatott öt...

Sikeres edzőképzési programot tartott a MÖSZ

Sikeres edzőképzési programot tartott a MÖSZ

Eredményesen zajlott le  az öt napig tartó nemzetközi edzőképzés (Coach Certification Program) a Mag...

Képgaléria

Miele főzőverseny Évzáró 2017 U24 Európa-bajnokság Lovasképesítő vizsga 2017.10.17. AMIT MINDEN SPORTOLÓ FIATALLAL FOGLALKOZÓ NEVELŐNEK ÉS SZÜLEINEK ÉRDEMES (LENNE) TUDNIA„ 3. RÉSZ